Любим сериал и великолепни жени!

Любим сериал и великолепни жени!
5 (100%) 3 votes

Любим сериал и великолепни жени – става дума за сериала, превърнал Сара Джесика Паркър в истинска знаменитост и модна икона.

След като се превърна в звезда от световна величина, Сара стана рекламно лице на много световни марки и откри два собствени аромата, които рекламира като парфюми по целия свят. Освен това създаде своя модна линия за обувки, а един от моделите носи нейното име – Кари от популярния „Сексът и градът“.

Синтия Никсън и нестандартното й семейство

Синтия Никсън и нестандартното й семейство

В живота Сара Джесика Паркър има голям син от Матю Бродерик, а двете й момичета-близначки са от сурогатна майка. Сара е на 50 години, но сериалът я изстрелва на върха на нейната кариера.

Другата ни любима дама – Миранда или Синтия Никсън, както се казва тя в реалния си живот, е истински бунтар в живота, не зачита норми и задръжки. Тя е семейна, има две деца, докато не среща Кристин Маринони. Тя превръща Синтия в различна жена. Двете имат син, който е роден от актрисата Никсън или още познатата ни Миранда. Това е нейно трето дете, както е известно.

Любимите дами от сериала

Любимите дами от сериала

Ким Катрал или Саманта и в реалния живот, освен в сериала, няма деца. Етикетът „бездетна“ се лепва на жените, които не са раждали и обществото е крайно грубо и нетолерантно към тези дами. Това са едни от изказванията на Ким, която активно участва в различни социални инициативи и говори по обществено болезнени теми.

Красавици и много обичани - три известни актриси

Красавици и много обичани – три известни актриси

Последната, но не по важност, актриса Кристин Дейвис също не е раждала, но пък подобно на актрисата си от сериала Шарлот, Кристин решава да осинови момиченце, афроамериканче, което тя отглежда сама. Не живее с мъж, казва, че е твърде заета, за да се влюби, тя е и продуцент, освен актриса.

От изданието Клюки.БГ желаем още успехи на всичките ни любимки от хита „Сексът и градът“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар