Аштън Къчър: Деми Мур има проблем, който крие! (Виж какъв е той)

Аштън Къчър: Деми Мур има проблем, който крие! (Виж какъв е той)
5 (100%) 1 vote

Аштън Къчър не е изненадан от новата любов в живота на Деми Мур!

„Не мога да кажа, че е много странно това, което става с нея в момента. Тя има един основен проблем, но не иска да го признае. Нашият брак беше обречен, но аз не го знаех. Деми си даваше ясно сметка за това, но не спря нещата, защото се страхува да не попадне на правилния мъж.“ – с тези думи Аштън Къчър коментира новата любовна афера на бившата му съпруга с принц Андрю.

Аштън Къчър смята Деми Мур за неуравновесена жена

Аштън Къчър смята Деми Мур за неуравновесена жена

Според актьора, Мур има някакъв страх от обвързване, който противоречи на всичко, което до момента е ставало с нея. Тя има три брака в живота си, като единствено първият е сравнително кратък. Това говори, че иска да има половинка, но нещо я спира, тъй като след това винаги са следвали разводи.

Аштън Къчър подаде пръв молба за развод, но той се оказва на мнение, че Деми Мур нарочно се е омъжила за толкова млад мъж, с което подсъзнателно е вървяла отново към развода. Нещо, което най-добре би установил един психоаналитик, какъвто обаче Аштън не е.

В същото време против връзката на Деми с Андрю се обяви цялото кралско семейство. Най-бясна от случващото се е кралица Елизабет Втора, за която актрисата е повече от неприемлив вариант за снаха. Тя вече обяви несъгласието със случващото се между сина ѝ и холивудската звезда. Принц Чарлз също разкритикува брат си за избора му на любовница.

Явно за Аштън Къчър принц Андрю също е неподходящ избор и Деми Мур го знае. Очаква се актрисата да бъде изоставена и от новия си любим в скоро време, тъй като майка му вече го заплаши, че може да го изкара от семейството и по този начин Андрю би останал без охолния живот, на който е свикнал.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар