Огромен удар повали Дичо Христов!

Огромен удар повали Дичо Христов!
5 (100%) 1 vote

Дичо не иска да повярва, отмъщението на бившия му приятел стигна много далеч, направо го срази!

Певецът Дичо Христов остана без 12 от парчетата, които изпълнява по концертите си, писа Pik.bg. Това му е било изрично забранено от „Мюзикаутор“, тъй като основателят на „Д 2“ го поискал. Димитър Кърнев искал най-накрая да унищожи бившия си приятел, когото считал за предател, научи Kliuki.bg.

Димитър Кърнев нанесе своя удар, Дичо е в шок от действията му

Димитър Кърнев нанесе своя удар, Дичо е в шок от действията му

Така вече Дичо няма да пее никога следните песни: „Не мога да спра да те обичам“, „Колко си красива“, „Нямаше кой да ни каже“, „Небе“,  „Прости ми, че сънувам теб“, „Аз и ти“, „100 години“, Някой ден“, „Радостта“, „Завинаги“, „Ледено момиче“, „Искам“ и „Вярвай ми сега“.

Както е известно от над 10 години, Митко и Дичо са смъртно скарани, тъй като вторият реши да напусне „Д 2“ в тежък за групата момент. Това нарани китариста, който се познава с певеца от около 25 години. Мястото на Дичо бе заето от Дидо, станал известен покрай Star Academy, но горчивината у създателя на бандата, а и у всички останали в нея, не успя да бъде заличена.

Според слуховете, Димитър Кърнев наскоро бил в заведение, в което гост – изпълнител се оказал Дичо. Когато чул как се пеят парчета, които са били мислени специално за „Д 2“, китаристът побеснял. Той веднага се обадил на авторите на текстовете и аранжиментите, за да ги убеди да забранят на бившият му приятел да изпълнява отново тези парчета.

Възлюбеният на Карина останал потресен от отмъстителните действия на Митко, тъй като те идват цели 11 години след напускането му. Той се вбесил и се заканил да си търси правата. Такива обаче в случая сякаш няма, тъй като певецът не е участвал пряко в създаването на въпросните песни, а просто ги е изпълнявал. Затова надали ще може да реагира по някакъв начин на отмъщението от Димитър Кърнев.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар