Грандиозен скандал: Разкриха същността на Григор Димитров!

Грандиозен скандал: Разкриха същността на Григор Димитров!
5 (100%) 2 votes

Григор Димитров бе нападнат остро от свои колега спортист!

Първата ни ракета все повече започва да не иска да се връща в България и изобщо да има нещо общо с родината си, което донякъде е обяснимо, тъй като тук събира много негативи, забеляза Kliuki.bg.

Григор Димитров е потресен и същевременно шокиран от постъпката на колегата му

Григор Димитров е потресен и същевременно шокиран от постъпката на колегата му

Този път ударът дойде от лекоатлета Тихомир Иванов, който нападна остро Григор Димитров в Instagram. Тишо коментира снимка на Гришо, а написаното се оказа върхът на унижението за тенисиста, пише Sportal.bg.

„Нямаше да е лошо да поздравяваш съотборниците си, а не да ни подминаваш.“ – бяха думите на лекоатлета към Григор в интернет.

Те бяха изтрити малко по-късно, като не е ясно дали Гришо го е сторил или Тихомир е решил, че е прекалил.

Очевидно е обаче, че на Иванов му е било доста неприятно това, че Григор Димитров не се е спрял да го поздрави по време на откриването на Олимпиадата днес, а го е подминал.

От години бившият на Мария Шарапова е упрекван, че не се държи като българин, а като чужденец. Гришо говори леко развален български, а и много рядко се прибира у дома. Говори се, че той предпочитал да прекарва свободното си време в САЩ, където има къща.

Върхът на критиките към него дойде преди няколко години, когато отказа да играе за България в един от турнирте, провеждащ се у нас. Тогава той се оправда с натоварената си програма, но в същото време всички медии показаха как звезди като Новак Джокович и Анди Мъри играят за родината си.

Все пак на Григор Димитров не може да му бъде отречено, че не се продаде на друга страна, както направи Сесил Каратанчева например. Гришо винаги е играл под българския флаг, което обаче надали му носи много дивиденти, тъй като продължава да търпи упреци от своя народ.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар