След такава кариера тя е бременна!

След такава кариера тя е бременна!
5 (100%) 2 votes

След такава кариера тя е бременна, става дума за Джена Джеймисън, актрисата от филмите за възрастни или още казано порно филми.

През 2008 година, тя каза край на кариерата си, днес тя е на 42 година, бременна за втори път, от първия си съпруг на име Тито Ортиз. От него има две момчета – близнаци. Джена Джеймисън има спечелени над 20 награди като актриса във филмите за възрастни. Към периода на 2005 г. приходите на актрисата Джена Джеймисън надхвърлят 30 млн. долара.

По време на бременността си с близнаците - Джена позира пред камерите

По време на бременността си с близнаците – Джена позира пред камерите

 

В сферата на нейната кариера Джена Джеймисън е истинска легенда, тя е първата, която има своя восъчна статоя – копие в популярния музей на Мадам Тюсо. както се пише и в изданието за новини „Лайфстайл“, Джена е една от най-известните актриси в този бранш и е изненада, че тя се кротна дотолкова, че пожела да роди дете от настоящия си приятел и любим мъж – Лайър Битън. През 2002 г. участва във видеоклипа на песента „Without Me“ на Еминем.

Наричат я Кралицата в нейния бран', от скоро майка на трето дете ще стане

Наричат я Кралицата в нейния бранш, а скоро майка на трето дете ще стане

Настоящата си бременност известната блондинка споделила сама, чрез социалните мрежи като поставила снимка и надпис, гласящ нещо подобно на – Да, Истина е, бременна съм ! Вече над 40 години и далеч от прожекторите, Джена все още се помни и остава любимка за редица от зрителите на този тип филми и все пак възрастта си казва думата, очакват я дълги безсънни нощи, но не в забавления и снимки, а над детското креватче.

Милионерка и една от известните в едно по-специализирано кино

Милионерка и една от известните в едно по-специализирано кино, филми за деца, които не са предназначени за деца

Надяваме че, че детето и известната му майка ще бъдат добре, коментираме и ние от изданието за светски личности ии събития – „Клюки.Бг“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар