Голяма трагедия съсипва Константин

Голяма трагедия съсипва Константин
4.5 (90%) 6 votes

Певецът и любимец на много хора, Константин, не може да преодолее най-голямата трагедия в живота си!

Коцето не е от онези, които обичат да се жалват, и може би затова толкова години обществеността не знае за огромната мъка, която той носи от дълго време. Тя е свързана с трагедия, която връхлита неговия най-добър приятел. Той е боксьор и загива при катастрофа, пише в. „Труд“.

Константин не може да заличи голямата си мъка

Константин не може да заличи голямата си мъка

„Много тежко изживях тази загуба. Той ми беше сред най-близките хора. Но животът е такъв и не можем да направим нищо.“ – споделя през сълзи Константин.

Певецът и до днес посещавал редовно гроба на своя другар. Като всеки вярващ, и Коцето считал, че в момента покойният боксьор се намира на много по-приятно място. Мъката на близките му обаче не стихвала.

„Вярвам в задгробния живот, защото смятам, че душата няма как да умре. Тя е безсмъртна и затова се радвам, че моят приятел е край мен, въпреки че не мога да го видя.“ – казва още изпълнителят на „Ти си само осми клас“.

Именно заради това Константин често обичал да посещава гробищата. Там той усещал някаква енергия, която му вдъхвала само добрина.

В живота му има не само един смъртен случай на близък човек, но с годините Коцето се е научил да приема съдбата такава, каквато е, научи екипът на Kliuki.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар