Принц Хари: Мъката в душата ми е толкова голяма, че ще умра!

Принц Хари: Мъката в душата ми е толкова голяма, че ще умра!
4.8 (96%) 5 votes

Принц Хари всеки ден страда и вече не опитва да го крие!

Братът на престолонаследника Уилям се намира в жестока емоционална криза. Принц Хари чак сега осъзна, че никога вече няма да зърне или докосне майка си. Звучи абсурдно, но сякаш 19 години той е избягвал тази болка в главата и душата си, научи Kliuki.bg.

Принц Хари вече страда открито за Даяна

Принц Хари вече страда открито за Даяна

„Много години не исках да приема тази загуба. Да, наистина звучи странно сигурно, но едва с навършването на 28-та си година осъзнах, че мама я няма завинаги. Наистина ми идва да умра в момента, толкова много ме боли.“ – споделя принц Хари.

На 31 август ще се навършат точно 19 години от загубата на принцеса Даяна. Парадоксалното е, че едни от най-близките хора на Хари са свързвани с убийството на майка му. Сред тях е дори собствената му баба, която от години мнозина подозират, че е ликвидирала снаха си, за да не срами кралската фамилия с връзката си с мюсюлманин.

Кейт Мидълтън е считана за наследницата на Даяна Спенсър. Двете действително си приличат по характер и може би затова не е чудно, че принц Хари е толкова добър приятел с Катрин. Двамата си допадат много и дори се говори, че братът на Уилям преди време е бил влюбен в херцогинята, но тя е избрала по-големия от синовете на принц Чарлз.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар