За какво фантазират жените всъщност

За какво фантазират жените всъщност
5 (100%) 3 votes

За какво фантазират жените всъщност? често мъжете се опитват да разгадаят дамската логика, понякога самите жени изглеждат не много сигурни какво искат, но проучване показва какви са най-тайните и лични мечти, желания на дамите.

Най-разпространените женски фантазии са свързани с доминация над мъжете, особено за жените в по-зряла възраст, това е скритата им мечта. Особено често дамите фантазират и за нощ с непознат, когото повече никога да не видят, но той да изпълни всичките им интимни желания.

Често срещана женска фантазия, както цитират и от изданието „Woman.bg“, е любов в офиса. Тайни мечти, включващи колегите, са едни от най-често срещаните фантазии както за мъжете, така и за жените.

Все пак в днешно време ние прекарваме основната част от ежедневието си в офисите, затова и там преживяваме емоции, живеем заедно с хората, които наричаме колеги. Нормално е това да се отрази на подсъзнанието ни и да имаме фантазии за някои от тях, дабавяме и ние от изданието за светски истории Kliuki.bg.

Романтични или дръзки, често желанията на жените са скрити за околните, ние показваме част от тях

Романтични или дръзки, често желанията на жените са скрити за околните, ние показваме част от тях

Много често цитирана от дамите мечта е и незабравима нощ на екзотичен остров с мъж от различна националност, раса, това предразполагало жените към падане на задръжките. Като една от най-желаните националности е тази на италианците, те са представяни като романтични и внимателни, обаятелни за всяка дама. Неслучайно и Италия е сочена като една от предпочитаните дестинации за романтични ваканции от много влюбени двойки.

Женските фантазии са разнообразни, най-често срещаните обаче са...

Женските фантазии са разнообразни, най-често срещаните обаче са…

Независимо за какво си мечтаете, пожелаваме някои от съкровените желания да се сбъдват и на живо! Всичко е в мислите ни! За каквото мечтаем, това получаваме – са казали някога. Все пак фантазията е единственото място, където всичко зависи само от нас!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар