Вихра Петрова е в ступор: Разкритието, което направи, я довърши! (още подробности)

Вихра Петрова е в ступор: Разкритието, което направи, я довърши! (още подробности)
5 (100%) 2 votes

Вихра Петрова не може да открие щастието си вече толкова години!

Бившата съпруга на продуцента Иван Христов – Вихра Петрова получи поредния шокиращ удар, след който не могла да се отърси от болката дни наред. Това разкриха близки до обкръжението й източници.

Мъката на Вихра Петрова дошла с разкритието, което тя направила относно бившия си мъж и жената, която го отне от нея – Ирина Тенчева. В момента Иван и Ирина са на почивка в Гърция, заедно с децата си, но и с дъщерята на Вихра и Иван – Ава.

Вихра Петрова

Вихра Петрова осъзнала, че Иван Христов никога не я е обичал, не и като Ирина Тенчева

Момиченцето нямало как да не придружи татко си и новото му семейство, тъй като се разбирало чудесно с братчетата и сестра си, а и Ирина Тенчева се отнасяла прекрасно с нея. Това, което влудило Вихра Петрова обаче, е отношението на Иван Христов към Ирина.

За пореден път Вихра осъзнала, че този мъж никога не я е обичал истински и не е правил за нея и една стотна от нещата, които прави за Ирина Тенчева.

Припомняме, че преди да заведе любимата си в Гърция, Иван Христов замина с Ирина за Германия. Двамата бяха толкова щастливи, че дори не се замислиха за това, че наскоро там имаше ужасяващи атентати. Разбира се, там бяха сами и не рискуваха сигурността и безопасността на децата си.

Това, че Иван Христов не пропуска нито секунда, в която да покаже на Ирина колко я обича и че тя е жената за него, не спирал да съкрушава Вихра Петрова. И не, защото тя още таи надежда за опосума, а защото осъзнала, че целият им брак е бил една лъжа.

„Едно е да знаеш, че сте се обичали, но след това любовта си е отишла. Съвсем друго е да проумееш, че нея никога я е нямало и всичко е било един фарс“, коментират запознати.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар