Близките на Деян Донков потресени: Виж какво му сервира Радина Кърджилова! (подробности)

Близките на Деян Донков потресени: Виж какво му сервира Радина Кърджилова! (подробности)
5 (100%) 1 vote

Радина Кърджилова още не може да дойде на себе си, а състоянието й вече тревожи Деян Донков!

Младото и талантливо семейство на Радина Кърджилова и Деян Донков потресе близките на актьора. Откакто се е родил синът им Христо, Донков не прилича на себе си, това разкриха хора от обкръжението му.

За тези два месеца, в които щастлив от новото си башинство, Деян Донков гушка наследника си Христо, той е станал коренно различен човек. От предишния плейбой и бохем няма и следа, а актьорът е станал мъж под чехъл.

лова

Радина Кърджилова

Радина Кърджилова се побърка покрай раждането, Деян Донков стана мъж под чехъл

Това е така, защото той се опитвал по всякакъв начин да угоди на любимата си Радина Кърджилова, която изпаднала в състояние на следродилна депресия. В началото Радина се опитвала да прави всичко у дома – да се грижи за бебето, да кърми, да чисти и готви, но скоро не издържала.

Тя започнала да не си доспива, да получава кръгове и торбички под очите и редовно да плаче и да вдига скандали на мъжа си. Само, за да я отмени и да помогне, Деян Донков поел по-голямата част от отговорностите и работата у дома като паралелно с това не спирал да работи и в театъра.

„Той прави всичко, като пчеличка е. С часове се разхожда с бебето из улиците на София, но не, за да учи Христо кой булевард с какво се слави, а само, за да може Радина да легне и да си поспи. После пазарува, чисти у дома и дори чиниите мие. Не му тежи работата, тежи му да гледа как Ради избухва за щяло и нещяло“, разказват източниците.

Огромният проблем на Радина Кърджилова бил и ужасът за здравето и сигурността на бебето. Въпреки каквато и да било реална причина, тя треперела от страх и стигала дори до истерия в тревогите си за малкия.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар