Любо Нейков се втрещи от тази новина: Не може да повярва на големия удар!

Любо Нейков се втрещи от тази новина: Не може да повярва на големия удар!
3 (60%) 2 votes

Любо Нейков се оказа голям късметлия

Любо Нейков отново ще бъде на екран през есента. Комикът бе поразен от решението на медията, в която работи. Защото от Би Ти Ви му съобщиха, че повече няма да излъчват поредицата „Столичани в повече”. От екран слиза и продуцираното от него шоу „Комиците”. Но късметът изненадващо се обърна за пухкавия актьор.

Шефовете на Би Ти Ви му съобщили, че ще снимат още един сезон на сериала „Столичани в повече”. След като ги връхлетя отчайващата новина, че няма да има продължение на култовата сага, режисьори и сценаристи хукнаха да почиват по морето, както и да си уреждат следващите ангажименти по провинциални театри или частни постановки.

Но каква била изненадата за пухкавелкото, когато босовете на популярната медия му се обадили с новината, че освен предвидените серии за есента, ще се снима още един сезон на сериала. Те го натоварили със задачата да съобщи на останалите актьори и да разбере дали ще участван в нови снимки през наближаващия есенен сезон, пише Блиц.

Само преди два месеца на целия екип от „Столичани в повече” бе съобщено, че снимат последния, единадесети сезон и след това да си търсят нова работа. Но фортуната успя да ги изненада и този път се оказа, че ги очаква още работа по сериала.

Причината била, че въпреки ниския бюджет, поредицата се радва на невероятен успех и именно високия рейтинг обърнала палачинката.Това накарало босовете на медията да вземат повратно решение и да разрешат да се снима още един, дванадесети сезон.

Благата вест дала криле на Любо Нейков. Той не само ще подпише изгоден договор с ръководството на Би Ти Ви, но е решен да се възползва максимално от шанса си.

Любо Нейков не може да повярва на късмета си

Любо Нейков не може да повярва на късмета си

Продуцентът ще направи така, че да издейства от шефовете си продължение и на шоуто „Комиците”, което също се предвиждаше да слезе от екран през есента. Ако това се случи, актьора ще удари с един куршум два заека и пак ще си осигури работа за известен период до края на годината

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар