Бомба: Решението на Мира Добрева разтърси всички! (истината ще ви шокира – още подробности)

Бомба: Решението на Мира Добрева разтърси всички! (истината ще ви шокира – още подробности)
5 (100%) 3 votes

Мира Добрева направи нещо, което никой не очакваше от нея!

Водещата на БНТ Мира Добрева успя да хвърли страшна бомба с решението, което взе. Никой не можа да повярва, че светска дама като нея, която винаги е била в светлините на прожекторите, ще се реши на подобно нещо.

А именно да избяга от цивилизацията и да заживее в планината, заедно с… отшелник. Самата Мира Добрева призна това по време на предаването си като дори показа и няколко снимки за доказателство. В течение на няколко дни тя е живяла без ток, телефон и всичко останало, на което се радва днешният свят.

Мира Добрева

Мира Добрева направи това, което никой не очакваше. Заживя като отшелник в планината, любовна мъка по мъжа си ли теши?!

Единственото, което е имало около журналистката, са били книги и листчета с мисли, написани от самия отшелник и залепени по стените на палатката, в която е трябвало да живеят. Хранили са се с корени, плодове и каквото друго могат да си набавят от природата наоколо, а са пили вода от реката наблизо.

Мира Добрева признава, че е останала очарована и същевременно потресена от това, което е видяла и от начина на живот, който е водил този човек. „Трябва огромна мъдрост и чиста душа, за да успееш да се откажеш от всичко, което те заобикаля и от удобствата, които ти предлага съвремието, за да заживееш в пълен синхрон с природата и Бог“, разкрива възхитената Мира Добрева.

Близки до обкръжението й източници обаче са твърдо на мнение, че тя никога е нямало да стигне до въпросния отшелник ако не са били катаклизмите в личния й живот и разрива с мъжа й Жоро Торнев.

Припомняме, че Жоро Торнев и Мира имат сериозни проблеми от години като няма да е никак чудно ако стигнат и до официален развод. Това обаче само времето може да покаже.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар