Петя Дикова лети от щастие: Аня Пенчева и Сашо се събраха (Краят ли е с Ивайло?)

Петя Дикова лети от щастие: Аня Пенчева и Сашо се събраха (Краят ли е с Ивайло?)
4.3 (86.67%) 6 votes

Петя Дикова е на седмото небе от щастие

Петя Дикова лети от удоволствие, че нейните родители си събраха отново. Водещата се надява тайно това да се случи окончателно, но не смее открито да мечтае. Вероятността родителите й Аня Пенчева и Сашо Диков да се съберат е голяма, но това все още не се знае със сигурност.

Мълвата за това се разпространи преди дни, когато бившото семейството бе забелязано на концерт на голямата Лили Иванова. Аня, Пипи и Сашо се наслаждаваха заедно в Бургас на вечните хитове на примата на родната естрада.

Тримата си прекараха повече от добре, като се забавляваха от сърце. После продължиха вечерта в уютен ресторант на брега на морето, като купонясваха до ранни зори. През цялото време около тях витаеше нещо неземно, а очите на телевизионера не спряха да излъчват светлина, все едно бяха мощни прожектори, забелязаха и посетителите на заведението в морския град.

Но най-щастлива от цялата ситуация била безспорно Пипи. Младата жена обожава своите родители и би се радвала, ако двамата пак се съберат. Според клюката Петя Дикова си има приятел, който живее в Англия, но не се решава да замине да живее при него, защото не можела да изостави майка си и баща си, без да ги чува и вижда всеки ден.

Но най-любопитното в цялата ситуация бе, че в компанията липсваше втория мъж на актрисата- Ивайло Караньотов. Досега бизнесменът винаги е бил плътно до жена си и не е отделял на крачка от нея.

„Или двойката изживява някаква криза, или той наистина е имал спешна работа и не е успял да придружи Аня на концерта. Но каквато и да е причината, най-малкото е странно, че въпреки ангажиментите си не е дошъл при жена си, а тя до късно остана с екс съпруга си и дъщеря си Петя Дикова”, подозират близките срив в отношенията между красивата актриса и Ивайло.

Петя Дикова мечтае нейните родители да се съберат отново

Петя Дикова мечтае нейните родители да се съберат отново

Припомняме, че след развода с Аня Пенчева, Сашо Диков имаше доста връзки, но никоя жена не успя да заеме мястото на бившата му съпруга в сърцето му. Очевидно то е запазено единствено за актрисата, предполагат колеги на журналиста.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар