След огромната трагедия: Семейство Софиянски крият бременността на щерка си! (първи снимки тук)

След огромната трагедия: Семейство Софиянски крият бременността на щерка си! (първи снимки тук)
5 (100%) 2 votes

Елена Софиянска е бременна и то в доста напреднала бременност!

Дъщерята на Стефан Софиянски – Елена Софиянска е отново бременна, при това в доста напреднала бременност ако се съди по огромния й вече корем.

Хубавицата чака дете от половинката си Лъчезар Йорданов, а тайната й бе разкрита на плажа на къмпинг Градина, където Лъчо държи един от най-известните барове.

Елена Софиянска

Хубавата Елена Софиянска отново чака бебе, след страшната трагедия с починалото й момченце. Дано този път всичко да е наред, молят се близките

Тъкмо там двамата се ожениха преди няколко години, след което обаче ги застигна най-голямата трагедия за всеки човек. Елена Софиянска и Лъчезар Йорданов изгубиха 5-месечното си бебе, което почина от мозъчен аневризъм.

Цялото семейство Софиянски преживя изключително трудно този кошмар, а единственият им лъч светлина дойде от новата бременност на Елена Софиянска. По-голямата сестра на Ива Софиянска вече има едно дете от предишния си брак – син на 8 години.

Може би от суеверие никой от фамилията досега не беше разкривал щастливата вест за новата бременност на Елена и това е напълно разбираемо.

След загубата на малкия Камен Елена Софиянска доста дълго посещаваше психолог, за да се справи с травмата и да може да продължи напред. За разлика от нея, Лъчо Йорданов имаше само едно дете в лицето на нещастното 5-месечно бебче.

Днес той не спира да се моли половинката му да прекара една нормална бременност и Бог да ги дари с живо и здраво детенце. Най-вероятно точно това ще се случи, тъй като Елена Софиянска изглежда много добре и е видимо спокойна.

Тя твърдо решила да внимава с какво се храни, колко дълго се излага на слънце и изобщо всичко, свързано с благополучното износване на здраво бебче. Близките й са удивени от смелостта, която е проявила и са убедени, че бъдещото им дете ще бъде радостта на живота им. Дори и като компенсация за всичко зло, което преживяха.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар