Приятелки ли: Миролюба Бенатова заби нож в гърба на Ани Цолова! (ударът е жесток)

Приятелки ли: Миролюба Бенатова заби нож в гърба на Ани Цолова! (ударът е жесток)
5 (100%) 2 votes

Ани Цолова и Миролюба Бенатова бяха първи дружки или поне първата смяташе така!

В това, че Милорюба Бенатова е една от най-добрите й приятелки, вярваше и дори се кълнеше водещата Ани Цолова. В свои интервюта тя дори е заявявала, че ако знае, че Мира или още три нейни дружки са зад гърба й, спокойно ще се хвърли назад и знае, че няма да я оставят да падне.

Това може би е вярно за другите три, но за Миролюба Бенатова едва ли. Ако съдим по разкритията, които направиха за нея близки до обкръжението на Ани Цолова от Нова телевизия.

Ани Цолова

Ани Цолова вярваше, че Мира е една от първите й дружки, но истината май ще се окаже друга

Оказа се, че Мира от години искала да седне на мястото на приятелката си и да стане лице на сутрешния блок. Да, тя и днес има активно участие в телевизията, но това е предимно в предаването „Комбина“, където Бенатова разчита на авторските си материали.

„Миролюба е зверски амбициозна, тя затова и още не се е омъжила, нито има деца. За нея работата е всичко и то не само работата, а това да е на върха. Може и да се води приятелка на Ани Цолова, но тайничко й завижда затова, че лицето й е до болка познато на зрителите и че те всяка сутрин пускат канала, за да гледат нея и Виктор Николаев“, разкриват източниците.

При рокадата на Ани Цолова и Виктор в Нова телевизия, Миролюба Бенатова опитала всичко, за да се уреди на мястото й до Николаев, но без успех. От ръководството били убедени, че Ани и Виктор са любима двойка на зрителите и нямало как да я сменят с друга, било то и Бенатова.

Мечтата на Миролюба най-сетне ще се сбъдне, но само за един ден. Докато Ани Цолова е в отпуск, тя ще има удоволствието да води сутрешния блок с Виктор Николаев тази седмица, но едва за ден. Другите, които ще застанат до него са Кака Лара, Марина Цекова, Надя Узунова и още едно лице, което засега остава в тайна.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар