Мая Илиева в несвяст от това, което й се случва! Духът на Главния не спира да я преследва

Мая Илиева в несвяст от това, което й се случва! Духът на Главния не спира да я преследва
5 (100%) 1 vote

Мая Илиева още не може да осъзнае пред какво я изправи съдбата на едно от последните посещения в Доминиканската република.

Мая Илиева винаги е вярвала в живота след смъртта и е била категорична, че нейният любим Жоро винаги е около нея. Наскоро обаче тя останала смаяна, щом разбрала, че явно духът на Главния се е вселил в красив мачо латиноамерикански тип на име Едуардо. Именно с него я е срещнала съдбата на любимия плаж на Георги Илиев в далечната страна, научи kliuki.bg.

Мая Илиева намери двойник на Главния

Мая Илиева намери двойник на Главния

Вдовицата на шефа на ВИС-2 дълго време не могла да се окопити след срещата си с красавеца, който в момента е със статут на нейно гадже. Двамата се запознали покрай обши приятели, а щом го зърнала, Мая Илиева се върнала много години назад и сякаш самият Жоро седял пред нея. Приликата между него и Едуардо е поразителна, свидетелстват запознати. След първата им среща, Мая била убедена, че нейният съпруг се е преродил в латиноса, нищо че той е само с година по-малък от нея.

Двамата са се отдали на пламналата помежду им страст, но Мая Илиева се въздържа от допълнителни коментари относно новата си любов, защото е сигурна, че това е знак от съдбата и не иска да разваля магията, благодарение на която едновременно се чувства обичана, но и не усеща, че изменя на покойния си съпруг, защото го преоткрива в Едуардо, пише hotarena.net.

Вдовицата на Главния се зарече след смъртта му никога повече да не се омъжва и така и не свали брачната халка дори след като вече 11 години е без съпруг. Мая Илиева също така обещала на Георги да не демонстрира публично сериозни връзки 12 години след като той си отиде, а този период изтича догодина, което ни навежда на мисълта, че тя вероятно ще изкача до тогава, за да представи публично двойни на Жоро, ако са още заедно, разбира се.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар