Аня Пенчева в шок: Виж какво й съобщи синът й Ангел! (+ снимки на бъдещата й снаха)

Аня Пенчева в шок: Виж какво й съобщи синът й Ангел! (+ снимки на бъдещата й снаха)
5 (100%) 4 votes

Аня Пенчева не иска да повярва, че това може да се окаже истина!

Актрисата Аня Пенчева не е на себе си и място не може да си намери от ужас заради сина си Ангел Караньотов. Както всички знаем, той е дете на Аня от втория й мъж Ивайло Караньотов и е с няколко години по-малък от Петя Дикова.

Точно затова Аня Пенчева гледала на него като на дете, макар че той вече е голям и събира очите на всички по време на състезанията с мотори, които са в кръвта му.

Аня Пенчева

Аня Пенчева не може да приеме синът й да се ожени толкова млад

От известно време насам Ангел Караньотов има сериозна връзка с невероятна красавица. Момичето се казва Ива Русинова и също като него е луда по моторите и високите скорости. А Ангел пък е луд по нея.

Може би точно затова, в пристъп на умопомрачение, той се изцепил пред майка си, че иска да купи пръстен на Ива и да й предложи брак. Новината така сащисала актрисата, че очите й се ококорили и в първите минути тя и дума не могла да обели, разкриват близки до семейството източници.

„Аня винаги си е мислила, че Пипи първа ще създаде семейство и ще се омъжи, а не Ангел. Той още си е на мама момчето и ако има как, тя сигурно би го дундуркала и до ден днешен. Много й е трудно да приеме не само, че той вече е самостоятелен човек, но и че има друга жена, която може да й го открадне“, коментират запознати.

Аня Пенчева силно вярвала, че Ангел е още твърде млад за сватба и се страхувала да не повтори нейните грешки от миналото, когато толкова млада се венча за Сашо Диков, а после се разведоха.

Ето я бъдещата снаха на Аня Пенчева

Ето я бъдещата снаха на Аня Пенчева

Мацката определено си я бива

Мацката определено си я бива

Ива Русинова изпи акъла на Ангел Караньотов

Ива Русинова изпи акъла на Ангел Караньотов

А и кой ли би останал безучастен?!

А и кой ли би останал безучастен?!

Колкото до самата Ива Русинова, актрисата нямала лоши чувства към нея и дори й симпатизирала. Не е ясно дали ще продължи да й се усмихва приятелски обаче, ако работата стане дебела и Ива подкокороса Ангел да минат под венчилото.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар