Светът гърми: Бодигардът на Даяна разкри ада, в който е живяла с Чарлз! (истината е брутална)

Светът гърми: Бодигардът на Даяна разкри ада, в който е живяла с Чарлз! (истината е брутална)
4.3 (86%) 10 votes

Принцеса Даяна е живяла в истински ад с принц Чарлз преди развода им!

Медиите по цял свят гръмнаха след като личният бодигард на принцеса Даяна разкри неподозирани подробности за живота й и целия ад, през който е преминала по вина на принц Чарлз.

Гардът Кен Уорф проговори пред „Дейли Мейл“ и разказа случки от живота на принцесата, които са го разтърсили. Една от тях се е случила през далечната 1992 година, когато принцеса Даяна и Чарлз вече са били на косъм от развода си.

принцеса Даяна

Принцеса Даяна е била дълбоко нещастна с принц Чарлз, истината излезе наяве

Единствено волята на кралица Елизабет е бавела неизбежното. По онова време Даяна и Чарлз били заминали уж на романтично пътуване с яхта, което обаче било повече от кошмарно за принцесата.

„Той през цялото време не се доближи до нея. Бяха разделили яхтата на две части и всеки си знаеше своята територия. Принцеса Даяна отлично разбираше какво прави мъжът й и че през цялото време говори по телефона с любовницата си Камила Паркър. Наглото му отношение я измъчваше, защото тя беше нежна и ранима душа“, разказва бодигардът.

Той си спомня и как изведнъж Даяна изчезнала и не можели да я открият никъде на яхтата. След дълго търсене най-сетне той я намерил на една от спасителните лодки – сгушена в нея и потънала в сълзи заради целия този фарс.

„Моля те, Кен. Нека да си тръгваме вече, преди Чарлз да реши, че съм се хвърлила в морето и съм се удавила. Напразно ще се радва, че вече спокойно може да се ожени за Камила“, това казала принцеса Даяна на бодигарда си, спомня си с мъка той.

Даяна знаела и била убедена, че Камила Паркър е ужасна жена, която може да почерни живота на всеки, в името на собствените си цели и амбиции. И, както стана впоследствие, очевидно принцесата е била напълно права.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар