Край с Андреа, Кобрата я съсипа! (Шокиращи подробности)

Край с Андреа, Кобрата я съсипа! (Шокиращи подробности)
5 (100%) 4 votes

Андреа е съсипана

Поп фолк дивата Андреа не може място да си намери от ужас. Причината е, че нейния любим Кубрат Пулев иска тя да напусне завинаги пеенето по нощните клубове.

Кобрата я спира от чалгата и й казал, че двамата ще се издържат с неговите милиони. Той не искал неговата любима да се чекне по кръчмите и мазни чичковци да протягат към нея потни ръце, и да пъхат пачки в пазвата й .

Все пак националният ни състезател по бокс оставил любимата си сама да вземе решения и да прецени кога ще напусне чалгата. За да го омилостиви, блондинката вече не се появявала по участия така провокативна, както преди.

Феновете са шашнати и не могат да я познаят в последно време. Защото тяхната любима изпълнителка се обличала в строги вечерни рокли, а не в онези закачливи секси тоалети, в които прозирало много повече плът, отколкото е позволено. Именно заради това облекло и фриволното й поведение Кубрат Пулев , с когото са заедно повече от осем години, решил да я накара да слезе от сцената.

„Имаме достатъчно пари, за това няма да се тревожиш. Но на теб оставам крайното решение”, казвал й той, но с тези думи направо скъсал сърцето на чалга певицата. Все пак Андреа обичала сцената, както и да бъде център на внимание и подозирала, че именно то ще й липсва, ако се откаже завинаги от пеенето.
С напускането на „Пайнер” обаче певицата сякаш предрече края на кариерата си. Тя вече приема участия по три-четири пъти в месеца, от половин година няма хит, само пуска по някое и друго клипче, колкото да не я забравят.

„Защо не се откаже изобщо. Нейният любим е достатъчно богат. Спокойно ще му харчи парите и ще си живеят като в рая”, не спират да шушукат зад гърба й злобари, заради нейното мрънкане да избере пътя си по-нататък.

Кобрата спира Андреа от пеенето

Кобрата спира Андреа от пеенето

И не само заради това Андреа се отдалечава все повече от чалгата. Дори и в репертоара си тя вече избягва песни със съмнителен текст, а наблягала на такива, които имали стойност. При едно от последните си участия тя изпяла вечната песен „Една българска роза”, с което разплакала мнозина от клиентите. Не останал безразличен и Кобрата. Силният мъж бил в едно от сепаретата и се забавлявал с компания, но нито за миг не изпускал от очи своята любима, разкриват клиенти на нощния локал.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар