Пълен обрат: Виж какво сервира Християн Гущеров на своята Мария! (истината шокира + снимки)

Пълен обрат: Виж какво сервира Християн Гущеров на своята Мария! (истината шокира + снимки)
4 (80%) 3 votes

Християн Гущеров определено се е променил към Мария, но на какво ли се дължи това?!

Няколко години подред госпожа Мария Гущерова не спираше да се хвали с любовта, която пламти между нея и благоверния й Християн Гущеров. Така нареченият Мечо беше представян в светлината на полубожество, чиято единствена цел в живота е да направи Мария щастлива.

Разбира се, това щастие не се свеждаше до гледане на изгрева – не и ако този изгрев не е на Малдивите, а до това каква е цената на скъпите подаръци, които милионерът прави на певицата. И трябва да си признаем, че Християн Гущеров определено хич не се скъпеше.

Мария

Християн Гущеров е станал доста стиснат към Мария, в сравнение с преди

Досега поне, защото Мечо втрещи всички с коренната си промяна към Мария. Доказателство за това е снимката, която самата изпълнителка сглупи да публикува в мрежата и на която се виждаше бутилка шампанско от 120 лева заедно с букет. И двете дар от любящия й съпруг.

Столични зевзеци обаче моментално побързаха да се подиграят на пайнерката за това, че с тази снимка може да впечатли единствено леля Пенка от Куртово Конаре, но не и истинските випове. А Гущеров беше обявен за циция на годината.

„Какво го е изтипосала това шампанско, което струва 120 лева. Че кой не може да си позволи такова, да не е Дом Периньон и да не струва над 800 кинта. А и погледнете проскубания букет. Ами това букет ли е – с едно опърпано цвете вътре. Да види другите какви букети получават – с по 100, че и с по 300 рози. Явно на Гущера му е писнало да го раздава щедър“, коментират запознати.

Бутилка от 120 лева и една умряла китка за милионерския син са нищо

Бутилка от 120 лева и една умряла китка за милионерския син са нищо

И веднага задълбаха по въпроса да не би чувствата в идиличното семейство на Мария и Гущеров вече да са пред изстиване. След като това лято певицата не благоволи да пусне дори една снимка с мечочето си.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар