Бунт в Ку-ку бенд: Музикантите скочиха бесни, нищо не може да ги спре! (причината е повече от шокираща)

Бунт в Ку-ку бенд: Музикантите скочиха бесни, нищо не може да ги спре! (причината е повече от шокираща)
4.2 (84%) 5 votes

Този път не само Слави Трифонов, но и хората му от Ку-ку бенд показаха какво е да са ядосани!

От години насам всеки път, в който се спомене „Шоуто на Слави“, хората се сещаха единствено за гологлавия шоумен Слави Трифонов. Той коли и беси в собственото си предаване, той има и правото на собствено и неопровержимо мнение.

Всички останали, включая и музикантите от Ку-ку бенд, нямаха особено право на глас и бяха приемани като придатък към шефа си. Е, не и днес обаче, когато в бенда назря истински бунт. Годжи, Маестрото, Борис Солтарийски и всички останали са бесни и нищо не може да ги спре в яда им.

Ку-ку бенд

Ку-ку бенд скочиха зад Крисия, защото участието й в шоуто е само техен избор

Този яд обаче няма нищо общо със Слави Трифонов, а с малката Крисия Тодорова, която се превърна в повече от любимка за целия екип на шоуто. Ку-ку бенд не били на себе си след като научили как се е разстроило детето от лъжите и спекулациите, че тя е виновна Тереза да излети от шоуто.

Припомняме, че малката Тереза беше партньорка на господин Андреев, а впоследствие се присъедини и Крисия, която спечели конкурса за пеещо дете в предаването. Днес зли езици се опитаха да внушат на зрителите, че хлапето Крисия е проявило нечувана злоба и подлост като настояло само то да е момиченцето в „Запознай се с малките“. И видиш ли, екипът посочил вратата на Тереза.

„Това са простотии и гнусотии, които няма да търпим. Всички от Ку-ку бенд сме отговорни за Крисия, защото ние лично я избрахме за победител в конкурса, а не Слави. Крисия е слънце, което малко хора са срещали в живота си и няма да позволим да я съсипват още от дете само, защото е зверски талантлива“, гневяли се музикантите от Ку-ку бенд и дори заплашили със съд клеветниците.

Това слънчице не заслужава помията, която гнусари се опитват да изливат върху нея

Това слънчице не заслужава помията, която гнусари се опитват да изливат върху нея

Самите родители на Тереза обясниха, че дъщеря им се е отказала от участието си в предаването, защото й било много трудно да съчетава постоянното пътуване от родния си град Русе до столицата и обратно.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар