Съпруг за пример: Виж къде почиват Петко Димитров и Яна! (СНИМКИ от морето с децата им)

Съпруг за пример: Виж къде почиват Петко Димитров и Яна! (СНИМКИ от морето с децата им)
5 (100%) 3 votes

Петко Димитров доказа, че всеки мъж може да се промени, зависи коя жена е до него!

Бизнесменът и бивш виден плейбой Петко Димитров заведе челядта си на почивка край морето. Казваме бивш плейбой, тъй като всички помнят подвизите на милионера с куп знайни и незнайни гърли през годините, в които беше обвързан с неподходящите жени.

Петко Димитров е живото доказателство, че всеки мъж си намира майстора и си сяда на Д-то, стига обаче да открие точната жена за себе си. В случая тази жена определено се оказа Яна Акимова, по настоящем вече от няколко години Яна Димитрова.

Петко Димитров

Петко Димитров се превърна в мъж мечта, откакто е с Яна Димитрова

Двамата влюбени бяха засечени на почивка на морето, където, противно на очакванията, не бяха придружавани само от сина си Доменик, а и от първия син на Петко – Виктор. Припомняме, че Виктор е детето му от чаровната Мария Игнатова, с която обаче се разделиха.

Петко Димитров и Мария Игнатова винаги са били в чудесни отношения и успяха да ги запазят и до ден днешен. Тъкмо затова водещата на „Господари на ефира“ с охота пуснала наследника си на море с Яна Димитрова, тъй като има пълно доверие на Петко.

Като истински татко за пример, бизнесменът е купил дори еднакви бански за себе си и за двете си момчета. А хората на плажа не спират да се удивляват на чувството им за стил и мода.

Цялото щастливо семейство е налице - радва очите на летовниците край морето

Цялото щастливо семейство е налице – радва очите на летовниците край морето

За разлика от съпруга си, Яна Димитрова е засичана в доста по-неугледен стил. През деня тя предпочита да не ползва грим, нито лъскави дрешки, а се движи из улиците на курорта с най-обикновени къси панталонки и широки тениски. С което си заслужи адмирациите на зяпачите, нагледали се на евтини кифли в скъпи парцали.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар