Скандално: Виж коя „оправя“ Блатечки на морето, докато жена му се поти в града! (шок снимки и разкрития)

Скандално: Виж коя „оправя“ Блатечки на морето, докато жена му се поти в града! (шок снимки и разкрития)
4.7 (93.33%) 3 votes

Асен Блатечки доказа и затвърди за стотен път, че няма да се промени до живот!

Може да е чаровен, може да е талантлив, може да е мачо, но… да не ти е в къщата. Това е почти всеобщото мнение на нормалните жени за актьора Асен Блатечки, който за пореден път доказа, че е бил и ще си остане женкар до гроб.

Докато съпругата му Катерина Горанова се поти в столицата и си скъсва трътката от работа, то благоверният й Асен Блатечки реши да му отпусне края на морето. Той не само замина сам на къмпинг Градина, но и реши, че е крайно уместно да си намери разтуха за слънчевите дни и нощи.

Асен Блатечки

Асен Блатечки нрава си не мени, не и в този живот

И това не е коя да е, а горещата му колежка Снежана Макавеева, която доста време преди това беше гадже на Куката. Славата на Макавеева се носи от години, както и това, че е способна да стопи лагерите на всеки мъж.

Е, очевидно Асен Блатечки не е останал безразличен към тези и други подобни суперлативи относто персоната й и се е заел лично да провери доколко реални или преувеличени са те. По всичко личи, че е останал доволен от Снежана Макавеева, тъй като двамата са засичани да си гукат любовно дни наред.

„Това не е само моментно залитане след солидно количество алкохол. В смисъл, че не са го направили веднъж, а си го правят редовно, докато са там. Друг е въпросът, че между Асен и Снежана няма чувства, нито пък нещо сериозно. Просто решиха да му отпуснат края по летовнишки, а после кой от къде“, разкриват близки до обкръжението на Блатечки.

Снежана си е апетитна хапка, но все пак... семеен мъж си

Снежана си е апетитна хапка, но все пак… семеен мъж си

Асенчо и Снежка се награбили на Градина

Асенчо и Снежка се награбили на Градина

Дали обаче Катерина Горанова ще е на същото мнение и доколко благо би приела новината, че половинката й отново е кривнала от пътя, за да потъне в нечии женски балкони. Това вече е друг въпрос, чийто отговор може би ще разберем по-скоро от очакваното.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар