Бомба: Цветелина Грахич втрещи всички на плажа! (СНИМКИ + шок разкрития)

Бомба: Цветелина Грахич втрещи всички на плажа! (СНИМКИ + шок разкрития)
4.3 (85%) 4 votes

Цветелина Грахич и гаджето й събраха очите на летуващите край морето!

Певицата на Слави Трифонов – босненката Цветелина Грахич ошашави летуващите край морето. Сега, когато „Шоуто на Слави“ излезе във ваканция, Грахич не изтрая и ден – грабна куфарите и гаджето под мишница, и отпраши към плажа.

Там обаче Цветелина Грахич не шокира само с безбройните си татуировки, от които вече кожа не й се вижда, а с поведението си към уж любимия й Кристиян Шаламанов. Музикантът от Рико бенд се беше превърнал в нещо като слуга за певицата на Слави Трифонов.

Цветелина Грахич

Цветелина Грахич и Шаламанов се отдадоха на почивка, макар че основно тя си почива

„Той постоянно търчеше наляво и надясно, за да угажда на капризите на Грахич. Тя се излежаваше като тюлен на шезлонга и през има-няма десетина минути му мрънкаше да отиде да й вземе коктейл, пуканки, сладолед и какво ли още не“, разкриват свидетели на случилото се.

Вместо да се ядоса обаче и поне веднъж да изпрати Цветелина Грахич сама да се обслужи, че да обслужи и него, Шаламанов изпълнявал заръките й като послушно паленце, което трябва да си заслужи обяда и вечерята.

Очевидно във връзката на Грахич и Кристиян Шаламанов си има йерархия и тя е повече от очевидна. „А и как да е иначе, когато той свири в някакъв световно неизвестен цитански оркестър, докато тя е в Ку-ку бенд, лично до самия Слави Трифонов. За Кристиян това е нещо, което граничи с невъзможното и затова той трепери да не я изгуби“, коментират запознати.

Въпреки юркането, на което го подлага, Кристиян гледа Грахич като влюбено пале

Музикантът от Рико бенд угажда на всяка една прищявка на любимата си, направо не е за вярване

Музикантът от Рико бенд угажда на всяка една прищявка на любимата си, направо не е за вярване

Явно Цвети Грахич пък си дава отлична сметка за този факт, знае как да си играе картите и да използва козовете, които са й се паднали.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бомба: Цветелина Грахич втрещи всички на плажа! (СНИМКИ + шок разкрития)”

  1. Елена

    авг. 11. 2016

    Ами като спре да е в „Шоуто на Слави“?

Добавете коментар