Алекс Раева за най-голямата си болка: Ще се боря докрай!

Алекс Раева за най-голямата си болка: Ще се боря докрай!
4 (80%) 3 votes

Алекс Раева все още се надява, че чудото ще се случи!

Една от големите любови на Слави Трифонов, Алекс Раева, не спира с надеждите си, че някога ще има дете. Въпреки че скоро певицата ще закове 36 г., което не е малко за жена без деца, тя таяла надежда, че ще има един ден свое бебе.

Алекс Раева още иска дете от диджей Дончо

Алекс Раева още иска дете от диджей Дончо

За кратко Александра бе забравила тези свои чувства, но лятната ѝ почивка отново я върнала към голямата ѝ болка. Поп дивата в момента се подвизава в Гърция, където заедно с любимия си Дончо и приятелски семейства се наслаждават на прелестите на плажа. Когато видяла как си играят децата на нейните приятелки, Алекс Раева отново поискала с пълна сила да стане майка.

Певицата и диджеят правят усилени опити за бебе от над година, но засега те не дават успех. Говореше се, че хубавицата дори е прибягнала до хормонални инжекции, с които да ускори процеса по забременяването. Явно обаче не се е получило, тъй като най-големият блян на Алекс Раева все още не се е осъществил.

Певицата обаче не показвала и миг отчаяние. Тя пред всички се заричала, че един ден ще стане майка, каквото и да ѝ коства. Това карало останалите да ѝ се възхищават, тъй като не е лесно за жена на над 35 г. да не загуби вярата си, че ще има наследник.

Припомняме, че преди време имаше информация, че Алекс е била само на косъм от това да стане майка, но е избрала да абортира, тъй като бебето е било от Слави Трифонов, който не искал деца.

Според слуховете, към днешна дата Раева вече съжалявала много, че се е подчинила на Дългия, а не е родила. С годините това се е превърнало в нейна голяма болка и затова днес така силно иска дете.

Тя обаче очевидно опитва да не издава мъката си и затова публикува само весели неща във Facebook страницата си, забеляза Kliuki.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар