Разкриха сензационен любовник на Ева Лонгория (няма да повярвате)

Разкриха сензационен любовник на Ева Лонгория (няма да повярвате)
4.3 (86.67%) 3 votes

Ева Лонгория винаги е била изкусителка, която е способна да главозамае всеки мъж!

Една от красавиците на днешен Холивуд, Ева Лонгория, получи коварен удар от американската преса. В нея се твърди, че красивата актриса е изневерявала на втория си съпруг Тони Паркър, за когото беше омъжена 4 години.

Ева Лонгория е била със звездата от "Касъл"

Ева Лонгория е била със звездата от „Касъл“

Най-интересното е, че Ева е слагала рога на мъжа си с колегата си Нейтън Филиън, когото познаваме най-вече от хитовия криминален сериал „Касъл“. Искрата между тях пламнала по време на снимки на „Отчаяни съпруги“, където Нейтън участва за кратко.

Според информациите, Ева Лонгория е била хлътнала по Филиън и дори поискала да напусне Тони, за да се омъжи за него. Изведнъж обаче романсът помежду им спрял, като се предполага, че Нейтън е оставил актрисата, тъй като не е искал да се обвързва сериозно с нея.

Ева Лонгория все пак напусна Паркър и сега е омъжена за трети път. Говори се обаче, че и на него често слагала рога. Като цяло 41-годишната актриса е считана за една от най-разкрепостените в Холивуд.

Нейтън Филиън също има подобна слава. Той се води за голям женкар. Актьорът и до днес е ерген, който гони всяка красавица по снимачните площадки, научи Kliuki.bg.

Не е известно Ева и Нейтън да са имали скорошен контакт. Предполага се, че двамата не са се виждали от последния епизод на Филиън в „Отчаяни съпруги“. Дори се твърди, че именно Лонгория настояла той да си замине от сериала, понеже му била бясна, че я е зарязал.

Припомняме, че „Касъл“ бе спрян от излъчване по тв ефира преди 3 месеца. Причината отново е от любовен характер, тъй като 45-годишният Нейтън не искал повече да работи със Стана Катич. Двамата бяха двойка в сериала, но преди няколко години Филиън поискал да станат нещо повече, при което тя му отказала. Оттогава той не я харесвал и не се разбирал с нея.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар