Коцето разби Емануела, певицата е в шок!

0

Емануела не може да повярва, че Константин ѝ го причини!

Красавицата Емилия, която се подвизава в шоубизнеса като Емануела, получи неочакван удар от своя любовник Константин. Певецът в крайна сметка решил да запази брака си и сложил край на мимолетната им авантюра, твърди последната клюка.

Емануела получи удар от Константин, краят дойде по-рано от предвиденото!
Емануела получи удар от Константин, краят дойде по-рано от предвиденото!

Още щом Надя узнала за поредната изневяра на Коцето, тя му вдигнала шумен скандал и го накарала да избира. Изпълнителят на „Черна роза“ бил доста хлътнал по Емануела, но все пак любовта му към жена му надделяла и той зарязал фолк дивата.

Емануела обаче останала шокирана, тъй като не вярвала до последно, че Константин ще я изостави. Тя се имала за много по-красива от Надя, което ѝ вдъхвало сигурност в ситуацията.

Изпълнителката на „Трий ме“ не гледала сериозно на това с Коцето. Хубавицата знаела, че няма нищо да излезе, но искала тя да бъде тази, която да прекрати всичко. Плановете ѝ обаче изведнъж се объркали с намесата на русокосата Надя.

Самата Емануела и досега отрича, че някога е имала с Коцето любовна афера. Във Facebook тя иронично коментира новината за връзката им, надявайки се да разсее слуховете. Те обаче не секнаха, тъй като двамата са били виждани многократно в доста близки пози навън, дочу екипът на Kliuki.bg.

Красивата брюнетка смятала да остави Константин с влизането си във „ВИП Брадър“, но той я изпреварил. Само след месец певицата ще краси най-известната къща в България. По всичко личи, че ще влезе в нея без гадже, било то сериозно или не.

Фолк дивата обаче не приела офертата на шоуто само заради парите. Тя искала много да спечели. Отчасти това било продиктувано и от факта, че Коцето също е шампион на „ВИП Брадър“. Дали Емануела ще му натрие носа, показвайки че не е по-малко обичана от него, ще видим скоро.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.