Виктория Петкова показа неподозирана страна, всички са в шок!

Виктория Петкова показа неподозирана страна, всички са в шок!
4 (80%) 6 votes

На колегите на Виктория Петрова им увиснали ченетата, щом разбрали с какво обича да запълва свободното си време.

Новинарката Виктория Петрова изглежда кротка и нежна душа на екран, но се оказва, че е истинска фурия в живота. Освен в любовен план, където има куп завоевания, последното от които министър, тя си пада по не типично женския занимания и що се отнася до поддържане на фигурата, за която мнозина й завиждат, научи kliuki.bg.

Виктория Петрова шашна колегите си с новата си страст

Виктория Петрова шашна колегите си с новата си страст

От скоро синеоката водеща на новините на БТВ е развила страст към един нетипичен за дамите спорт – бокса. Виктория Петрова така се запалила по борбата на ринга, че сега прекарва всеки ден поне по четири часа в залата, в която успява освен да работи за фигурата си и да изкара натрупаното напрежение. Така изгората на Красен Кралев се присъединява към отбора на двете Златки, които също се запалиха по бокса покрай бившите си гаджета спортисти.

Разбира се, министърът на младежта и спорта веднага е уредил на Вики надежден треньор, който хем да я научи как да се отбранява, хем да не я сваля по време на тренировки. Той първоначално не бил очарова особено от мераците й, защото бил наясно с възможните контузии, но тя се наложила и Кралев решил поне да я подсигури откъм надежден тренер.

ВИП тренировките се провеждали на четири очи, за да няма любопитни погледи върху водещата, но тя вече е задобряла доста бързо и е ступала първите си спаринг партньори. Освен на дълги изморителни тренировки, тя се е подложила и на хранителен режим, който да подхрани и развие мускулите й, както и да я дари с издръжливост, пише pik.bg.

Виктория Петрова и без това избягвала вредните пържени и тестени храни, но сега съвсем внимава какво слага в уста, защото не иска да се получи така, че да остане без енергия за станалите й вече задължителни тренировки, които съчетава с натоварената си работа в нюзрума.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар