Виктор Николаев завидя на Ани Цолова и го сполетя тежка съдба! (Какво е наказанието?)

Виктор Николаев завидя на Ани Цолова и го сполетя тежка съдба! (Какво е наказанието?)
4.2 (84%) 5 votes

Виктор Николаев пожела къщата на ближния си и сам попадна в капана на своите мераци.

Виктор Николаев не веднъж явно е изразявал завистта си, че екранната му половинка Ани Цолова се шири в просторна и луксозна къща в Драгалевци, а той дели скромен двустаен апартамент заедно със съпругата си Людмила Желязова и дъщеря си Дара. Въпреки че финансовото положение на семейството никак не е цветущо, водещият се полакомил за по-голям имот, но получил звучен плесник в замяна, разбра kliuki.bg.

Виктор Николаев се раздели с мечтите си

Виктор Николаев се раздели с мечтите си

Виктор Николаев може да получава няколко хиляди заплата, но е затънал до уши в дългове и всъщност живее доста скромно. След като колата му бе открадната и така и не се намери преди години, той се хвърли на високо и си взе нова на изплащане. Освен това погасява и друг заем и голяма ипотека, които са надвиснали като черен облак над семейното им гнездо от 61 квадрата.

Въпреки тази сложна финансова ситуация, водещият на „Здравей, България“ не се разделя с мечтата си за къща в покрайнините на София, с която да конкурира Ани Цолова. Да, но явно това скоро няма да стан реалност! Виктор Николаев си е направил устата пред негов приятел от агенция за недвижими имоти да му намери някоя бяла, спретнаха къщурка, с която да замени задушаващия го вече апартамент, пише retro.bg.

Това обаче се оказало най-лесната част от задачата без решение засега. Когато отишъл да се примоли за пореден кредит, партньорът на Ани Цолова получил категоричен отказ заради сумите, които вече дължи. Това скапало настроението и самочувствието на водещия, които е въвел жестоки рестрикции в семейния бюджет, за да може възможно най-скоро да си позволят така желания дом.

Въпреки това не се очертава в скоро време Виктор Николаев да смени адреса си на местоживеене, а с всички тези кредити като нищо може да се окаже некоректен длъжник и покрай ипотеката да остане и без настоящото си скромно жилище.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар