Убийствена: Откритие на Маги Халваджиян плени всички с тялото си! (СНИМКИ)

Убийствена: Откритие на Маги Халваджиян плени всички с тялото си! (СНИМКИ)
4.8 (95%) 4 votes

Маги Халваджиян я откри, тъй като от неговото шоу тръгна големият ѝ звезден път!

От X Factor са започнали славата си не една или две певици, но безспорно сред най-красивите е една от полуфиналистките на сезона през 2013 г. Това е Нелина Георгиева, която в момента се подвизава в тандем с DEEP ZONE Project.

19-годишната блондинка и инструменталната група цяло лято обикалят българското Черноморие, където са засипани от участия. Сега те са на юг, а Нелина посещава редовно плажовете и през деня, за да събира тен. Именно там се видя уникалното ѝ тяло, забелязано от Kliuki.bg.

Младата певица е установена в София, където родителите ѝ са се преместили преди години. Откакто е с DEEP ZONE Project обаче, тя рядко се задържа в столицата, тъй като участията не ѝ оставят мира.

Нелина Георгиева е може би на красивата от шоуто на Маги Халваджиян преди 3 години. Тя остана на косъм от мечтания финал, но успехът не я подмина след това.

В последния концерт тогава излезе Атанас Колев, който също нашумя по-късно и с когото Нелина имаше авантюра. В крайна сметка с края на X Factor приключи и тяхната връзка, но приятелството им остана.

Към момента Нелина Георгиева още е в процес на търсене на голямата любов. Тя няма сериозна връзка и може би не иска да има. Парадоксално е обаче толкова красива дама да стои сама.

За нея се говори, че като всяка зодия Овен, и тя е доста опърничава. Това най-вероятно ѝ пречи в любовната област, понеже мъжете по принцип не си падат по подобен тип жени.

Тялото на Нелина обаче няма как да бъде подминато. То със сигурност ѝ носи много ухажори, които си мечтаят да бъдат с нея.

Вижте младата и талантлива девойка по бански и ще останете без думи!

Откритието на Маги Халваджиян разбива всички с тази визия!

Откритието на Маги Халваджиян разбива всички с тази визия!

Невероятна!

Невероятна!

Просто Нелина Георгиева!

Просто Нелина Георгиева!


Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Убийствена: Откритие на Маги Халваджиян плени всички с тялото си! (СНИМКИ)”

 1. вуте

  авг. 14. 2016

  Чак пък невероятна, на втората снимка дори високите токчета не могат да скрият късите краченца, виж другите снимки са подходящи за по-мъжки списания и тогава сигурно ще е невероятна

 2. Катя

  авг. 17. 2016

  Уникална е наистина ! Аз съм я виждала,и наистина има перфектно тяло и красиво лице на модел!Няма по красива и по добра певица от нея ! В Х-фактор слушах Un-Break My Heart с уникалното и изпълнение на любимата ми песен !!!

 3. Пламена

  авг. 25. 2016

  Всъщност тя е трътлеста и е склонна към целулити и т.н. Прави всичко възможно да изглежда добре на снимките но това се вижда…

Добавете коментар