Изповедта на Миро срази Галка: Анелия е единствената за мен!

Изповедта на Миро срази Галка: Анелия е единствената за мен!
5 (100%) 2 votes

Миро накара бившата си дуетна партньорка да се чувства още по-зле зад граница!

Певецът Миро се изповяда във Facebook. Той изрази своята любов към колежката си от попфолка Анелия. Двамата имат дует отпреди десетина години, който ги е сближил до такава степен, че те и до днес общуват непрестанно, научи Kliuki.bg.

„Анелия е единствената сестра, която имам в този бизнес.“ – сподели Миро с феновете си.

Анелия и Миро останаха вечно близки

Анелия и Миро останаха вечно близки

Думите му обаче са като студен душ за Галка, която му беше най-близкият човек години наред. Въпреки че вече не работи като певица, няма как да не я причисляваме вечно към шоубизнеса. Очевидно обаче за Миро друга е по-важна и тя даже е фолк дива.

Изпълнителят на „Дочупи сърцето ми“ призна още, че дуетът му с Анелия, озаглавен „Завинаги“, е трябвало да бъде песента, която ще обедини попа и попфолка. От БГ радио са се съгласили да пуснат парчето, но един ден преди премиерата нещо се е объркало и то така и не тръгна по тази станция.

„Имам и друга сестричка, която ми беше голяма подкрепа и сила. Анна-Мария, нищо не е същото вече, откакто пускаш музика на небето.“ – откровеничи Мирослав Костадинов.

Той говори за една от основателките на БГ радио, която почина преди 3 години от рак. Тя и екипът ѝ са били съгласни да пуснат „Завинаги“ да се върти по станцията им, но друг е спрял песента.

Анелия и Миро и досега са изключително близки. Двамата постоянно се виждали и обсъждали творческите и личните си виждания в живота. Ани е сред фолк дивите, които имат афинитет към поп музиката, което явно се нрави на колегата ѝ от този жанр.

Думите му за сестрата разсейват всички съмнения, че някога Миро и Анелия са имали тръпка в леглото. Това се говореше усилено при излизането на общия им хит, но явно не е вярно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар