Ричард Гиър откри любовта от третия опит

Ричард Гиър откри любовта от третия опит
4.7 (93.33%) 3 votes

Ричард Гиър откри любовта чак от третия опит да направи стабилно семейство. Той е вечно желаният, елегантен, чаровен, мъжът с прошарени коси, който е винаги харесван, звездата на Холивуд, половинката на „хубавата жена“.

И все пак в личен план Ричард Гиър не открива лесно любовта, а може би ние се променяме през годините и любовта ни също, но още през далечната 1991 година той минава под венчило със световно популярната манекенка и супер модел Синди Крауфорд. Те са страхотна двойка – толкова известни, красиви и привлекателни и все пак само след четири години идва и краят на този шеметен и доста кратък брак.

Ричард Гиър винаги харесван, независимо от възрастта си

Ричард Гиър винаги харесван, независимо от възрастта си

По-късно във времето Гиър се жени за актрисата Кери Лоуъл. Двамата имат 16-годишен син, но от 2013 г. се стартира дългият им и тежък развод, който е изпълнен с противоречия основно относно финансови инвестиции и подялба на имущество. По данни от списанието „Грация“, актрисата е поискала в молбата за развода забележителната сума от 100 милиона долара.

Вече макар и напреднала възраст, той е все така чаровен и истински кавалер в живота и в кинот0. Последната любов на Ричард е доста по-млада от него, тя е испанка с гореща кръв, светлокоса и много богата. Това е дъщерята на Игнасио Силва – вицепрезидента на футболния клуб „Реал Мадрид“.

Ричард Гиър и втората му съпруга Кери

Ричард Гиър и втората му съпруга Кери

Александра Силва има малък син от разтрогнатия си брак с милиардера Робърт Фрийдланд. Алекс и Ричард се срещат и се влюбват. Според запознати сега зрелият вече Ричард Гиър е истински щастлив в любовта и дори е възможно да напусне Холивуд и да се премести при половинката си от любов към нея. Александра и малкият й син Албърт живеят в Мадрид, докато бившият й мъж постоянно пътува по света.

Желаем на Ричард Гиър и новата му любов щастие и много разбирателство, добавяме от светското издание Клюки.БГ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар