Признанието на Алекс Сърчаджиева втрещи всички! Дори и Иван Ласкин е в шок

Признанието на Алекс Сърчаджиева втрещи всички! Дори и Иван Ласкин е в шок
4.6 (92%) 5 votes

Алекс Сърчаджиева се оказа скрита лимонка, защото не е споделила даже с мъжа си някои неща от миналото си!

Чаровната Александра и до днес съжалява за това, което е вършила в своето детство. Актрисата сама призна, че тя е била една малка крадла. Да, странно или не, възпитаната Алекс Сърчаджиева е нарушавала закона като дете, научи Kliuki.bg.

Алекс Сърчаджиева се оказа голяма палавница, което не беше известно дори на мъжа ѝ Иван Ласкин

Алекс Сърчаджиева се оказа голяма палавница, което не беше известно дори на мъжа ѝ Иван Ласкин

„Срам ме е да си призная, но като малка с приятелите ми крадяхме домати и пипер от дворовете на съседните къщи. Обикаляхме с колелата и като видехме нещо примамливо, влизахме и си го взимахме.“ – споделя днес водещата на „ВИП Брадър“.

Интересното е, че точно тази част от живота ѝ не е известна на почти никого. Алекс Сърчаджиева дълго време е криела от всички какви ги е вършила, тъй като се срамувала. Дори Иван Ласкин останал шокиран, узнавайки че жена му е била доста палава.

В наши дни обаче няма и помен от малката Александра. Днес актрисата е доста уравновесена и даже изпитва съчувствие към просяците. За силния ѝ характер говори и това, че работи на няколко места в името на семейството.

Говори се, че двойката Алекс и Иван много се допълва. Въпреки че Ласкин е по-възрастният, Сърчаджиева командвала всичко у тях. Тя била главата на семейството, а актьорът нямал нищо против.

Според слуховете, кампанията за каране на колело, в която в момента и двамата участват, е била уредена от Александра Сърчаджиева. Тя била доста оправна и когато чула, че търсят рекламни лица, веднага предложила себе си и мъжа си.

Детството на Иван Ласкин е минало по сходен с Алекс начин. И той по цели дни е карал колело лятото и е играел навън. Двамата със Сърчаджиева се познават от невръстна за актрисата възраст, което е сякаш като изкарано от приказките.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар