Отмъщението на изрода Милан започна: Виж какво причини на Елица Крайчева!

Отмъщението на изрода Милан започна: Виж какво причини на Елица Крайчева!
4.2 (84%) 5 votes

Елица Крайчева вече си пати от това, че издаде публично Милан Николов!

Един от биячите на български красавици се закани да отмъсти на хубавицата Елица Крайчева и вече започна да го прави. Студентката по Право обаче веднага го хвана и издаде във Facebook, видя Kliuki.bg.

Войната на Елица Крайчева с Милан продължава

Войната на Елица Крайчева с Милан продължава

Първата стъпка на Милан Николов явно е уронване престижа на Ели. Той ѝ е направил фалшив профил в сайта за запознанства, озаглавен „Адам и Ева“. Там е поставил нейна снимка, тел. номер, височина, тегло, години, но и цена. Тя е 120 лв., като с това Милан явно цели да изкара бившата си любима жрица на любовта.

Всъщност точно последното е част от нещата, в които Елица Крайчева обвинява своя някогашен любим. Тя твърди, че той се е опитвал да ѝ стане сводник. Наред с това я е биел, тормозел психически, а и още ѝ дължи пари. По непотвърдена информация, става въпрос за сума от 450 лв.

Милан обаче се зарече да не остави нещата така и виждаме какво прави по темата. В петък вечерта Ели публикува разговор с непознат човек, който твърдеше, че скоро Николов ще я постави на място. Има вероятност нерпознатият да е бил самият той, защото отмъщението му вече започна.

За агресията на Милан става ясно от профила му, където е публикувал доста интересни неща. В едно от тях дори се намеква, че Елица Крайчева сама си е търсела боя. „Искам да бъда добър, старая се, но хората сами си го просят.“ – гласи снимка с надпис, публикувана от Милан Николов.

След разразяването на скандала с Ели, много от хората са го нападнали в мрежата. Затова фитнес маниакът веднага си смени фамилията и профилната снимка, надявайки се че така непознати няма да могат да го намират и да го обиждат. Сметките му обаче излязоха доста криви, тъй като продължава да коментира публикациите на Елица и така издава профила си.

Младата бизнесдама също получи много критики заради това, че прави живота си обществено достояние, за да стане по-известна. Тя обаче твърди, че по този начин иска да предпази другите жени да не се хващат никога с Милан Николов.

Фалшивият профил на Елица Крайчева

Фалшивият профил на Елица Крайчева


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар