Кой закла съпруга на Анита Мейзер?

Кой закла съпруга на Анита Мейзер?
4.7 (93.33%) 3 votes

Анита Мейзер е една от заподозрените на този етап!

Колкото и странно да прозвучи, красавицата Анита Мейзер се явява основната заподозряна на полицията засега. Тя изглежда неспособна на убийство, но е единствената, за която е доказано, че е присъствала на местопрестъплението.

Анита Мейзер остана без своя съпруг, но кой го уби?

Анита Мейзер остана без своя съпруг, но кой го уби?

Разбира се, няма и как да бъде другояче, понеже Николай Димов бе заклан в дома си. Поне това в момента е основната версия, понеже жена му го е намерила мъртъв на дивана в хола, писа „Блиц“.

Анита Мейзер обаче сама се вкара в полезрението на следователите, тъй като е дала доста противоречиви показания. Тя не е успяла да уточни начина на убийството.

Версиите ѝ се различават. Според първата – Ники е бил застрелян с пистолет. Друго твърдение на красавицата пък е свързано с удушаване или обесване.

Всъщност полицията е установила, че Николай Димов е бил заклан с остро оръжие. Това не е било сред версиите на Ани, въпреки че жертвата е била цялата в кръв и е най-логично.

Другите заподозрени засега са хората, били с Ники в последните му часове. Освен съпругата му, това са още негови роднини и двама приятели, които срещнал минути преди убийството.

Николай Димов е бил на гости при въпросните си роднини, след което се прибрал, защото се чувствал зле. На връщане обаче срещнал стари приятели в заведение до дома си. Анита твърди, че той се готвел да отиде да ги види за няколко часа, а тя си легнала.

Предполага се обаче, че Ники е бил упоен, преди да бъде убит, въпреки че резултатите от аутопсията още не са излезли. Това са можели да сторят всички, които са имали контакт с него във въпросната нощ.

Случаят ще продължава да се разглежда най-вероятно още дълго. Засега жестокото убийство във Варна се явява основна тема сред криминалните новини на България.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар