Три години любов – Петко и Яна!

Три години любов – Петко и Яна!
3.9 (77.14%) 7 votes

Три години любов – Петко и Яна, двойката, която се запозна на сцената на предаването за танци. То среща професионалисти в танците и звезди от шоубизнеса – „Денсинг старс“, събра и тях двамата. Те са една от най-активните по светските мероприятия и освен това има малко дете, което още повече ги сплотява.

Двамата са известни и с предишните си любовни истории – помним за Яна и Орлин Павлов, а Петко бе мъж на Мария Игнатова, после излиза с фолк певицата Преслава, тъмнокосата наследница Ели Гигова, както и още куп красавици.

И все пак, както пишат и в изданието „За Жената“, преди три години двойката се венча. Смятаната за фатална трета година не им влияе, всъщност те са още по-сплотени и работят заедно за семейството. А това, че имат и общо дете, ги прави наистина свързани в едно цяло, коментират техни приятели.

Петко има заведение в Студентски град, а Яна откри свой собствен спортен салон за танци и хореография.

Петко и Яна, заедно с техния малък наследник - Доменик и три години любов и брак

Петко и Яна, заедно с техния малък наследник – Доменик и три години любов и брак са вече факт

Въпреки че са много заети с бизнеса си и освен това имат момче на две годинки – Доменик, Петко и Яна са доста светски личности и често излизат, а останалите им познати смятат, че блясъкът в очите им е все така силен и двамата са станали още по-задружни и близки с времето.

Петко и неговата любима Яна вече направиха три години семеен живот

Петко и неговата любима Яна вече направиха три години семеен живот

Някои издания предположиха, че двойката очаква второто си дете, което досега е само слух, но пък ако двамата се разбират добре, може би и това ще стане факт след време.

Въпреки многото, които не вярват в искреността на техните отношения, бизнесменът Петко и танцуващата професионално от години Яна са вече три години  в семейни отношения, с дете и много щастие в очите.

Желаем им още много разбирателство и хармония и ние от Клюки.БГ!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар