Бомба: Това разкритие за Евгени Димитров – Маестрото шокира всички! (ето защо сменя жените си)

Бомба: Това разкритие за Евгени Димитров – Маестрото шокира всички! (ето защо сменя жените си)
4.3 (86.67%) 3 votes

Евгени Димитров – Маестрото се радва на доволно количество бракове, досущ като в Холивуд!

Дясната ръка и най-добър приятел на Слави Трифонов Евгени Димитров – Маестрото, определено се различава коренно от Дългия по едно нещо. За разлика от шоумена, който на 50 години още не може да се престраши да се ожени и да стане баща, то Маестрото чупи всички рекорди.

Той е известен като мъжът, който има най-много деца от различни жени. С това го бъзикат дори в „Шоуто на Слави“, а Евгени просто се усмихва, защото няма как да обори твърденията. Те са самата истина.

Евгени Димитров - Маестрото

Евгени Димитров – Маестрото изглежда повече от тих и кротък, но да не ти е в къщата май…

Оказа се, че не работата е попречила на Маестрото да създаде здраво семейство и да остане с една жена до себе си през годините. Така, както направиха много от колегите му, включително и младият Гъмзата.

Проблемът бил в характера на музиканта, който си падал предимно по кръшни танцьорки и гимнастички, но и бързо им се насищал. Чувствата му пламвали, но само месеци по-късно можело да стане така, че вече да не изпитва нищо към половинката си и да й посочи вратата.

„Евгени е много готин човек, чувствителен е и зверски интелигентен. Може би обаче точно това му пречи в общуването с жените. Или е твърде претенциозен, или не може да срещне тази, която да му импонира на всички изисквания и представи за една връзка. А и колкото и да не е фактор, работата му е много натоварена и изисква пълно отдаване. Очевидно не е срещнал тази, която да бъде по-важна за него от Слави“, смеят се близки до музиканта.

Всъщност дори Слави Трифонов редовно занасял приятеля си, че по-скоро той ще се ожени и ще има две деца, преди Маестрото да си намери точната половинка. Но явно композиторът отдавна е свикнал да живее и с любима, и съвсем сам.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар