Аня Пенчева в ступор: Това, което й съобщи Петя Дикова, я разтърси из основи! (още подробности)

Аня Пенчева в ступор: Това, което й съобщи Петя Дикова, я разтърси из основи! (още подробности)
3 (60%) 2 votes

Петя Дикова успя да шокира не само майка си, но и Сашо Диков!

Сладката и чаровна Петя Дикова, която всички на галено наричаха „момичето на мама“, хвърли в шок родителите си Аня Пенчева и Сашо Диков. Точно, защото досега Пипи твърдеше, че не би се отделила от тях за нищо на света, решението й дойде като гръм от ясно небе.

Близки до обкръжението на Петя Дикова разкриха, че водещата на „КулТ“ дълго мислила и стигнала до извода, че трябва да пожертва нещо от себе си в името на бъдещото си щастие.

Петя Дикова

Петя Дикова май най-после е готова да се отдели от мама и тате

Припомняме, че Пипи от година и нещо си има приятел, който обаче живее и работи в Лондон. Поради тази причина двамата са по-често разделени, отколкото заедно и това започнало все повече да тежи на водещата. А и одумките на познатите й, че се е залепила до полата на Аня Пенчева и ще си остане стара мома започнали адски да я дразнят.

В един момент Петя Дикова решила, че е време да заживее собствения си живот и съобщила на родителите си, че смята да замине за Лондон и да се установи там заедно с любимия си. Макар че Сашо Диков и Аня Пенчева отдавна чакали чедото им да ги зарадва с новината, че ще създава семейство, това им дошло доста стресиращо.

„Катализаторът за Пипи се явиха няколко снимки на гаджето й, на които той си е в Англия, но разпускаше с компания, заобиколен от хубави момичета. Мислим, че Петя силно изревнува от една от тях, а знаете какви стават жените като ревнуват – склонни са да забравят всичките си предишни принципи и убеждения, и планини да поместят“, коментират запознати.

Но ваканцията на Петя Дикова още продължава и тя ще има възможност да прекара повече време с мъжа, заради когото смята да зареже и кариерата си у нас. До старта на новия сезон на предаването й остава още време, така че засега никой не може да гарантира, че това й решение ще бъде последно.

По-интересното е какво биха предпочели Аня и Сашо – детенцето им да си остане в родното гнездо, или да ги напусне и да свие свое, пък макар и на хиляди километри разстояние.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар