Ето я: Тя е най-красивата жена на планетата! (снимки на Сара Сампайо, която влюби света в себе си)

Ето я: Тя е най-красивата жена на планетата! (снимки на Сара Сампайо, която влюби света в себе си)
5 (100%) 1 vote

Сара Сампайо е от Португалия и от няколко години е едно от най-тиражираните лица на Виктория Сикретс!

Тя е на 25 години, португалка и безспорна магьосница. Защото още от самата си поява в света на модата, успя да влюби в себе си целия свят. Тя е Сара Сампайо и е едно от любимите лица на великата „Виктория Сикретс“.

Сара е на път тотално да измести Адриана Лима от класацията на най-красивите жени в света. И не само, защото е по-млада, а защото има най-силното излъчване и чар, срещани досега. В това се кълнат модни експерти и дори критици, на които няма как да опонираме.

Сара Сампайо

Сара Сампайо се радва на милиони последователи в мрежата, а е още толкова млада

А и нямаме такова намерение, защото това момиче действително е нещо рядко срещано. Сара Сампайо е победителка в редица конкурси за красота в родната си страна, но в света на висшата мода блесва най-вече с естествения си стил и красота.

За разлика от 90 процента от родните кифли, имащи се за „убавици“, Сампайо няма и една корекция по себе си. Но и защо ли й е, като лицето и тялото й са повече от перфектни.

Със сигурност ще изненадаме мъжете като съобщим, че Сара Сампайо си има господар на сърцето, но това не е мъж, а нейното вярно и любимо куче. Красавицата не се разделя с него дори по време на снимки, а всички вече са свикнали да ги виждат заедно като зашити един за друг.

Няма такова лице и тяло - уникална е!

Няма такова лице и тяло – уникална е!

Не случайно е един от най-платените модели в света

Не случайно е един от най-платените модели в света

Жените биха убили за такова тяло

Жените биха убили за такова тяло

Така че, мъже, има надежда. Сара Сампайо все още е свободна и се оглежда за мъжа на живота си. Е, има си обаче и най-добрите бодигарди на света, както самата тя ги определя. Това са баща й и чичо й, които са подготвили доста ситна цедка за избора на евентуалния си зет.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар