Извънредно: Нови разкрития за състоянието на Митко Цонев шокираха всички! (още подробности)

Извънредно: Нови разкрития за състоянието на Митко Цонев шокираха всички! (още подробности)
4.8 (96%) 5 votes

Митко Цонев беше приет с тежък инсулт вчера във ВМА в столицата!

Водещият от БНТ и син на големия наш актьор Коста Цонев – Митко Цонев беше приет вчера по спешност във ВМА с тежък инсулт. Състоянието на Димитър Цонев продължава да бъде критично, а самите лекари заявиха, че единствено Бог може да му помогне в този момент.

Цяла България се моли за живота на един от най-кадърните ни журналисти, който според всичките му познати, колеги и близки, е и изключително свестен човек. Дъщеря му Деси Цонева не е на себе си и единственото, което може да коментира в този момент, е да призове хората да се молят за спасението на татко й.

Митко Цонев

Състоянието на Митко Цонев остава тежко, стресът от работата го докарал до това

До последно не беше ясно какво е предизвикало инсулта на Митко Цонев, но преди часове медици разкриха, че явно основната причина за този кошмар е огромният стрес покрай работата на водещия.

„Митко Цонев е бил подложен на ежедневен, направо ежечасов стрес покрай живите предавания. Да, други хора също се занимават с тази работа от години, но всеки организъм е различен. А стресът не е добър за никого, защото рано или късно си дава отражението“, смятат лекари.

Оказа се и, че в дните на почивката си на морето, от която Цонев и жена му се върнаха вчера, той редовно е прекалявал с кафетата и цигарите. В тази жега, комбинацията с последните две, може да бъде наистина опасна. Той е вдигнал страшно високо кръвно, от което е последвал инсултът.

Иначе Митко Цонев се слави като един от най-запалените по спорта наши журналисти. Макар че не е вече на 30 години, той спортувал всеки ден като плуването е едно от любимите му неща.

Засега състоянието му остава критично, а лекарите дават всичко от себе си, за да го спасят. Ние от Kliuki.bg стискаме палци и се молим Бог да помогне на Димитър Цонев, за да се спаси и да се върне възстановен при близките си.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар