Чудото се случи! Цвети Стоянова е на крака, близките й не спират да плачат!

Чудото се случи! Цвети Стоянова е на крака, близките й не спират да плачат!
4 (80%) 5 votes

Златното ни момиче Цвети Стоянова постигна нов връх във възстановяването си!

След като в началото на месеца Цвети Стоянова излезе от реанимация, състоянието й се подобрява с всеки изминал ден. Опасността за живота й отдавна премина, а тя дава все по-добри показатели, които окуражават лекарите, че дълготрайни последствия върху тялото й и неговите функции няма да има, научи kliuki.bg.

Цвети Стоянова вече е на крака

Цвети Стоянова вече е на крака

Тези дни златното ни момиче отново е смаяла медицинските лица и близките си, правейки първите си стъпки след дълго време на легло. Тя вече става от леглото и обикаля около него, което е голяма постижение, имайки се предвид, че се размина без операция на прешлените. В момента Цвети Стоянова е подлагана на раздвижване и рехабилитация от лекарите и сестрите в отделението по неврохирургия, след като прекара два месеца прикована на легло.

Видимо двигателните функции на гимнастичката няма да бъдат нарушение, а медиците, които дадоха всичко от себе си, могат да си отдъхнат, защото травмите по вътрешните й органи също бяха предолени без сериозни последствия. Въпреки това на Цвети Стоянова ще й трябва още много време, докато се върне към нормалния си ритъма на живот.

Съотборничките на 21-годишната грация я посетиха в болничната стая преди да отпътуват за олимпийските игри в Рио, а тя, със сълзи на очи, им пожелала успех и казала, че ще им стиска палци за златни медали. Нейните близки пък стискат палци тя скоро да бъде изписана и да се прибере у дома за следващия етап на рехабилитацията си, пише vsekiden.com.

Те са категорични, че гимнастичката в момента се нуждае единствено от спокойствие, защото видимо е доста силна, но няма нужда от излишни посещения и въпроси, които да я натоварват психически и физически, за да може да се съсредоточи единствено върху възстановяването си. Цвети Стоянова е поверена в ръцете на най-добрите лекари, които си свършиха отлично работата, но няма да я оставят, докато не я видят отново в залата за художествена гимнастика.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар