Чудовищно: Анита Мейзер пратила щерка си в Гърция, за да не гледа как убива Николай!

Чудовищно: Анита Мейзер пратила щерка си в Гърция, за да не гледа как убива Николай!
4.3 (85%) 8 votes

Анита Мейзер е планирала това, което се е случило!

Бруталното убийство на Николай Димов е било планирано. Това съобщи „България днес“, след като разкри, че Анита Мейзер е пратила дъщеря си в Гърция именно за да не става свидетел на престъплението.

Николай Димов с Анита Мейзер - когато явно още са били щастливи

Николай Димов с Анита Мейзер – когато явно още са били щастливи

Милионерската силиконка е имала страшни скандали с жертвата в дните преди убийството. Причината е била ревност от нейна страна. В печатното издание се твърди, че фитнес инструкторът се е върнал от САЩ с ново любовно увлечение и е планирал да напусне съпругата си.

Тогава Анита Мейзер решила да не го позволява. Тя била бясна, че Николай вече не е така зависим финансово от нея и можел да си позволи развод. През последните месеци той бил натрупал доста пари в Щатите.

Все пак остава загадка защо Анита не е изпипала по-добре престъплението. Тя е оставила доста улики и именно заради тях разследването стигна до нея само ден след убийството.

Това поражда съмнение, че Мейзер може да е смятала само да сплаши мъжа си, че ако я напусне, ще го убие, но в пристъп на гняв да е изпълнила заканата си. Очаква се защитата да работи именно по тази версия, което би могло да спаси обвиняемата дори от ефективна присъда.

Всъщност адвокатът ѝ вече направи стъпки именно в тази насока. Засега обвинението срещу Анита Мейзер е за нанасяне на средна и умишлена телесна вреда по непредпазливост. За това по принцип се лежи от 3 до 12 години, но надали защитата ще иска да го допусне.

Друг мотив, за който се говори, че Анита Мейзер е имала, е свързан също с убийство, но с нейното собствено. Тя си била внушила, че Николай ще я ликвидира, за да ѝ вземе имотите, пише 24chasa.bg. Затова решила да го изпревари.

В момента Анита Мейзер още се намира във варненския арест. По всичко личи, че делото ще бъде от дългите. Следствието е допълнително затруднено от липсата на свидетели. Ани не е споделила с никого какво ще се случи, дори и с дъщеря си Джули.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар