Обрат: Разривът между Тони Димитрова и Иван Ченов шокира близките им! (още подробности)

Обрат: Разривът между Тони Димитрова и Иван Ченов шокира близките им! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Тони Димитрова и Иван Ченов бяха една от най-обещаващите двойки, но дали ще продължат заедно?!

Гласовитата Тони Димитрова и половинката й Иван Ченов предизвикаха истинска сензация с връзката си. Причината за това беше разликата в годините им и фактът, че музикантът е доста по-млад от любимата си чаровница.

С времето обаче страстите се уталожиха и всички приеха, че за любовта възраст и граници няма. Но дали наистина е така?! Последните новини около двойката притесниха близките им, защото вече не е ясно дали те изобщо ще останат заедно.

Тони Димитрова

Тони Димитрова и Иван Ченов са изправени пред сериозна дилема

Оказа се, че младият Иван Ченов все повече искал да има дете от Тони Димитрова. Певицата вече има своята пораснала дъщеря и през ум не й е минавало за забременява втори път, при това на 53 години.

Чудото с журналистката Елена Йончева обаче, която роди сина си на 52 лазарника, накарало Иван Ченов да повярва, че няма невъзможни неща и че с половинката му може да се радват на свое отроче. Това разкриха близки до обкръжението му източници.

Мераците на Иван за размножаване така втрещили Тони Димитрова, че в началото помислила, че това е поредната му шега. Като осъзнала, че Ченов е напълно сериозен обаче, едва не припаднала от шока.

„Тони още не може да повярва на ушите си. Тя е един от най-разумните и трезвомислещи хора, които познаваме и за нея това граничи с лудост. Цял живот е расла и е възпитавана в традиционните норми и ценности, затова умът й просто отказва да приеме подобно нещо. Бременна на 53 години, при това с ин витро, защото иначе няма как. Та това е лудост“, разкриват източниците.

За момента Иван Ченов също не се предавал и това пораждало все по-честите скандали в дома им. Единствената надежда на близките им е, че музикантът ще направи компромис в името на любовта, защото в противен случай връзката им е обречена на провал, убедени са всички.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар