Този кошмар винаги ще преследва Слави Трифонов! (ще може ли сам да си прости – подробности)

Този кошмар винаги ще преследва Слави Трифонов! (ще може ли сам да си прости – подробности)
5 (100%) 2 votes

Слави Трифонов най-после призна пред Светльо Иванов, че иска да се ожени и да стане баща!

Слави Трифонов се е отдал на заслужена ваканция, преди да дойде есента, а с нея и чаканите президентски избори. Дългия се закани да обсади Орлов мост и да покаже кой командва парада, но дотогава предпочете да се скрие от народа и да му отпусне края.

Както вече стана ясно, Слави Трифонов почива в супер тузарски хотел в Сен Тропе, чиято цена на нощувка започва от 1000 евро. Всичко щеше да е прекрасно, ако Дългия отново не беше сам. Откакто скъса с Мартина Огнянова, той не е имал сериозна приятелка, макар че явно се оглежда за такава.

Слави Трифонов

Слави Трифонов може би е направил най-голямата грешка в живота си

Самият той призна в едно от последните си интервюта за Светльо Иванов, че иска да се ожени и да има деца. Най-после!… Има обаче нещо, което го преследва и ще му тежи винаги, това разкриха близки до обкръжението му източници.

И това е именно фактът, че Слави можеше отдавна вече да бъде баща, ако беше приел детето на бившата си любов Алекс Раева. Много се изписа по темата с миналата бременност на певицата и водеща на Х Фактор, която забременяла по време на връзката си с шоумена и искала да роди бебето. Тогава обаче той не бил готов за това.

„Слави направи най-голямата глупост в живота си и ако по онова време не го е осъзнавал, сигурни сме, че сега вече си е дал сметка. Алекс Раева можеше да бъде перфектната жена за него, а детето им да се роди здраво, умно и прекрасно. Но никой не може да знае как ще реагира на събитията, които му се случват в този живот. Затова и често съжаляваме за грешките си, но не можем да ги поправим“, коментират източниците.

Тези, които обичат Слави Трифонов обаче, се надяват, че тези тъжни спомени няма да го преследват вечно и че предстои мигът, в който личното му щастие ще го споходи.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар