Какво не знаем за Рон Мос: Това е най-голямата трагедия в живота му! (шокиращи разкрития)

Какво не знаем за Рон Мос: Това е най-голямата трагедия в живота му! (шокиращи разкрития)
4.5 (90%) 2 votes

Рон Мос, който светът боготвори в ролята на Ридж Форестър от „Дързост и красота“, е бил на прага на самоубийството!

Рон Мос може и да напусна сериала „Дързост и красота“ като обичания от всички и пленителен Ридж Форестър, но това определено повлия на рейтинга му. Новият Ридж не може да събере и половината от феновете на Рон Мос, но последният е категоричен, че връщане назад няма.

Тежка катастрофа довела до решението на Рон, който едва не загинал. А в мига, в който разбрал, че ще живее, решил, че това е знак и време за ново начало. Разкритията направи самият актьор в едно от многобройните си интервюта.

Рон Мос

Рон Мос е бил пред реално самоубийство, когато съпругата му го напуска изненадващо

Има едно нещо обаче, за което дългогодишният любим на Брук Лоугън още не иска да говори и то е най-кошмарният период в живота му. А именно раздялата му с първата съпруга Шари Шатък, от която има две деца.

Рон Мос и Шари се женят в началото на 90-те години. Срещат се случайно на едно парти и още от първия миг той разбира, че е луд по нея. И просто няма начин да й позволи да си тръгне. Избухва силна любов, двамата се женят и имат двете си прекрасни деца.

След 12 години брак обаче, Шари Шатък се изнася от дома им в Холивуд без никакво обяснение. Взима и децата им. Тогава именно Рон Мос се срива напълно. Дотам, че се затваря в къщата си и не иска да вижда и чува никого. Не иска и да се снима в сериала, заради което трябват редица уговорки, молби и разговори с психолози.

Този е най-адският период за Мос, но ето, че години по-късно съдбата му изпрати неговия човек в лицето на красавицата Девин ДеВаскес, с която живеят заедно и щастливо и до днес.

Е, феновете на „Дързост и красота“ са леко разочаровани, че и в живота Рон не е с прекрасната Катрин Кели Ланг, но това е то – едно е киното, а друго реалността.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар