Страшен шок: Разкриха огромната лъжа на Анита Мейзер! (убийството на мъжа й с нов обрат)

Страшен шок: Разкриха огромната лъжа на Анита Мейзер! (убийството на мъжа й с нов обрат)
3.9 (77.14%) 7 votes

Анита Мейзер е излъгала най-нагло властите относно нощта, в която е убит мъжа й Николай Димов!

Убийството на мъжа на скандалната Анита Мейзер разтърси България преди броени дни и е най-обсъжданата тема в страната. Защото главният и единствен заподозрян за страшното престъпление е самата Мейзер.

Анита Мейзер беше задържана от властите за 24 часа, но впоследствие престоят й в ареста беше увеличен на 72 часа. Прокуратурата е категорична в обвинението си, че тя е причинила смъртта на съпруга си като първоначалните обвинения бяха за убийство по непредпазливост.

Анита Мейзер

Анита Мейзер излъга за фаталната нощ, защо го направи?!

Днес обаче лъсна огромната лъжа на бившата Мисис България, която може да обърне изцяло случая и да се окаже, че смъртта на Николай Димов изобщо не е била случайна.

Ако Анита Мейзер няма нищо общо с престъплението, то тогава защо е излъгала полицията, че във фаталната нощ е отишла да пазарува по късни доби – около 2.30 през нощта, а мъжът й останал пред жилищната им кооперация с двама мъже.

Камерите за видеонаблюдение в кооперацията обаче са доказали съвсем друго. А именно, че Анита Мейзер не е отишла никъде, а се е прибрала заедно с Никола Димов в апартамента си. Двамата са се качили в асансьора и са влезли в жилището, а от въпросните мъже няма и следа.

„По всичко личи, че Анита се е изплашила и се е опитала да представи смъртта на Николай като убийство заради вражда или Бог знае какво. Работата е там обаче, че никой не й вярва. Лъжите са зле скалъпени и тепърва има какво да излиза наяве около нея“, коментират запознати със случая.

Това е последната снимка на Димов, направена дни преди смъртта му

Това е последната снимка на Димов, направена дни преди смъртта му

Към момента официалната версия е, че Анита Мейзер е причинила смъртта на мъжа си по време на креватни ласки, когато уж двамата си играели на „50 нюанса сиво“. Само че колкото и да си падаш по садистичните изпълнения, няма как да не забележиш, че на партньора ти му става зле и бере душа, съмняват се в истинността на версията близки до Мейзер.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар