Ася Капчикова изригна бясна: Новата на Криско я накара да откачи от ревност! (мацката я бие по хубост)

Ася Капчикова изригна бясна: Новата на Криско я накара да откачи от ревност! (мацката я бие по хубост)
5 (100%) 1 vote

Ася Капчикова се правеше, че не й пука за Криско, но ето, че истината се оказа коренно различна!

Кристиан Талев – Криско никак не е в депресия, откакто се раздели с уж сериозната си приятелка и любовта на живота си Ася Капчикова. Или поне това показва поведението му, което изобщо не подхожда на страдащ човек.

Очевидно плеймейтката от Девин силно е преувеличавала значението си в живота на рапъра, а истината, която научи преди броени дни, буквално я хвърлила в ступор. И тя е, че бившият й Криско се е заиграл с убийствено красива танцьорка на Слънчака.

Криско

Криско не си губи времето, а Ася Капчикова умира от яд и ревност

Мацката била студентка от Варна, но заработвала на Слънчев бряг за първа година, защото била зверски добра в танците. А визията й на латино красавица побърквала мъжете.

Двамата с Криско се запознали в един от най-вървежните барове в курорта, а Талев едва не си глътнал дъвката като видял какво тяло кърши хубавицата пред очите му. Близки до него издадоха, че той вече й е гарантирал участие в новия си видеоклип, така че се очаква пред нас да се роди новата денс сензация.

Припомняме, че всъщност и самата Ася Капчикова стана известна тъкмо по този начин, като Кристиан Талев я лансира, както за танцьорка, така и в конкурса Мис Плеймейт. Според мнозина, победата на девинчанката в този конкурс е била само и единствено заради връзката й с рапъра.

Може би затова, плюс лудата ревност, Ася Капчикова откачила като научила за аферата на бившия си и евентуалната конкуренция, която може да я отвее от центъра на медийното внимание, по което така си пада.

Единственият шанс на претендиращата с естествената си хубост плеймейтка е да си намери нов богат и известен приятел, при това колкото се може по-бързо. И да се надява, че той ще е така разбран и отдаден като Криско, за да я лансира в обществото, без да й бие шута на втория път, шушукат из светските среди на столицата.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар