Разтърсващо: Това разкритие за Роси Кирилова и съпруга й ще ви остави без думи! (още подробности)

Разтърсващо: Това разкритие за Роси Кирилова и съпруга й ще ви остави без думи! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Роси Кирилова и Георги Начев са заедно цял един живот, като в приказките!

Правилно са го казали хората, че когато съдбата ти отнема едно, ти дава друго, може би още по-прекрасно. Това важи с пълна сила за една от най-нежните изпълнителки на родната естрада Роси Кирилова.

През годините неведнъж се е говорило за това, че Росица Кирилова и мъжът й Георги Начев нямат наследници. Спрягали са се какви ли не теории – от това, че певицата не може да има деца, до това, че не иска да има такива.

Роси Кирилова

Роси Кирилова се е научила да приема нещата от живота философски и това я прави щастлива

В крайна сметка истината е, че Роси Кирилова и текстописецът Начев винаги са искали да станат родители. Това признава чаровната изпълнителка, която обаче се е научила да гледа по-философски на въпроса.

„Пълни лъжи са, че не съм искала да бъда майка, а той баща. Кой нормален човек с партньор до себе си, не иска деца?! Това, което се случи обаче е, че Бог не ни дари с такива и аз съм убедена, че е имало защо да бъде така. Научаваш се да го приемеш и да продължиш живота си, защото само така ще бъдеш щастлив и ще направиш щастлив и човека, когото обичаш“, убедена е Роси Кирилова.

Красавицата обаче винаги ще е благодарна на Бог за това, което й е дал и то е именно нейния съпруг. През годините Георги Начев нито веднъж не й е изневерил, нито пък я е обвинил за липсата на деца. Камо ли да потърси тях и щастието си при друга жена.

Певицата с прекрасния си съпруг

Певицата с прекрасния си съпруг

„Затова твърдо можем да кажем, че Росица Кирилова е една благословена жена. Нека спрат да пишат глупости за нея и Георги, защото те са пример за здраво семейство. А колкото до децата, колко хора с деца са оставяни сами на старини, или наследниците им стават престъпници?! Нещата невинаги са еднозначни за всички и нека не съдим другите, за да не съдят и нас“, категорични са близки до семейството на чаровната Росица Кирилова.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Разтърсващо: Това разкритие за Роси Кирилова и съпруга й ще ви остави без думи! (още подробности)”

  1. Имигрант

    юли 25. 2020

    Обичаме те Роси! Бъдете живи и здрави със съпруга си! 👏👏🌹🌹💋

Добавете коментар