Състоянието на Алекс Раева ужаси близките й: Дончо я смаза с раздялата! (причината е брутална)

Състоянието на Алекс Раева ужаси близките й: Дончо я смаза с раздялата! (причината е брутална)
5 (100%) 1 vote

Алекс Раева от години се кълнеше, че диджей Дончо е човекът за нея на този свят!

Чаровната Алекс Раева не е на себе си от мъка, а близките й са ужасени за състоянието й, което се влошава с всеки изминал ден. Певицата и водеща на Х Фактор буквално е смазана от раздялата с диджей Дончо, който я изхвърли като мръсно коте от живота си.

Само допреди няколко месеца бившата изгора на Слави Трифонов се кълнеше, че най-после е открила човека за себе си в лицето на Дончо и нямаше търпение двамата да узаконят любовта си с брак, както и да си направят мечтаното бебе.

raevaОказа се обаче, че тези мечти са били само и единствено на певицата, но не и на Дончо. Бруталната истина за решението му да зареже Алекс Раева е именно тази, че той не искал да се жени за нея, нито да става татко. За второто му било още много рано, а колкото до брака, диджей Дончо бил против институцията по принцип.

„Алекс не е на себе си. Толкова е отслабнала и повехнала, че не можем да я познаем. Този човек съсипа живота й повече и от Слави Трифонов. При Слави тя поне си знаеше още от началото, че е чепат характер и едва ли ще продължат заедно завинаги. Но Дончо… Той я накара да повярва, че истинската любов съществува. Само, за да може после да я убие психически с постъпката си“, разкриват възмутени от диджея близки до Алекс Раева.

Към момента тя страда затворена в дома си в столицата, докато бившият й Дончо ма’а гащи по Черноморието от няколко месеца. И не само работи, разбира се, но и се отдал на бурни гуляи с най-различни мадами.

Усетил се волен и свободен, Дончо си дал на душата така, сякаш жена не е виждал през живота си. И изобщо не му пукало, че доскорошната му годеница вехне съсипана в София, коментират запознати.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар