Наталия Симеонова паряса Би Ти Ви: Ето в коя медия скача наесен! (Виж кой измества)

Наталия Симеонова паряса Би Ти Ви: Ето в коя медия скача наесен! (Виж кой измества)
4.8 (95%) 4 votes

Наталия влиза на бял кон в ефира от есента

Наталия Симеонова завинаги обръща гръб на Би Ти Ви. Чаровната водеща е обидена на медията, затова я заменя с друга. Тя вече пристана на Нова и от есента стартира новия й социален проект в конкурентната телевизия.

Слухове разкриват, че местото било обещано на Ани Салич. Но шефовете преценили, че русата фея е по-печена и подготвена за новия проект, и затова заложили на нея, вместо на новинарката.

Така Наталия Симеонова става лице на новото предаване. Водещата влезе в пряк конфликт и със старата си медия Би Ти Ви. Тя била категорична, че двете й предавания „Море от любов” и „Предай нататък” били емблемата на бившата й телевизия.

Не веднъж и два пъти блондинката повтаряла, че ако прави кариера зад океана, би станала милионерка. И че ако работеше по такива социални проекти, дори би била собственик на телевизионен канал, каквато е в момента и Опра Уифри.

„Предай нататък” бе свалено от телевизионния ефир, но не заради намалял рейтинг. Напротив, то се радваше на невероятно висок зрителски интерес, като показваше съдбите на обикновени хора.

Предаването бе изключително популярно и се задържа на екран четири години. Но в един момент програмните шефове го погребаха, като го поставиха в най-мъртвия час. Това се случи през декември миналата година.

След което Наталия Симеонова остана без работа, но не за дълго. Водещата влязла в преговори с шефовете на Нова телевизия и много скоро те й предложили да вземе участие във вътрешна продукция.

Наталия Симеонова пристана на Нова телевизия

Наталия Симеонова пристана на Нова телевизия

Хубавицата вече е започнала работа, а предаването, което подготвя, пак е със социална насоченост. Шефовете на Нова обещават, че то ще стартира през есента, а русата фея на доброто идеално се вписва в него.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар